• سه‌شنبه / ۴ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400080402475
  • منبع : باشگاه دانشجویان

وبینار «نقش فراوری‌های غذایی در امنیت غذایی» برگزار می‌شود

وبینار «نقش فراوری‌های غذایی در امنیت غذایی» برگزار می‌شود

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی ایران و انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه محقق اردبیلی با همکاری انجمن‌های سراسر کشور، وبینار آنلاین کشوری «نقش فراوری‌های غذایی در امنیت غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، غذا از جمله نیازهای بنیادی بشری و یک موضوع راهبردی است و امروزه تامین غذای سالم برای جامعه تنها با سلامت تن و روان جامعه مرتبط نیست بلکه به یک عاملی مهم در موازنات و معادلات سیاسی بین المللی تبدیل شده است.

تبدیل و فرآوری مواد غذایی از جمله صنایع مولد و راهبردی است که نقش مهمی در امنیت غذایی و ایجاد ارزش افزوده فرآورده‎های کشاورزی دارد.

این وبینار با حضور و ارائه دکتر فاطمه قنادی اصل ـ متخصص تغذیه، هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی، روز پنجشنبه ششم آبان ماه، ساعت ۱۷ الی ۱۹، به صورت آنلاین در بستر ادوب کانکت برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره واتساپ ۰۹۱۴۸۶۳۴۲۰۶ و شناسه F_rostami۹۹@ اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha