• سه‌شنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۰ / ۲۰:۰۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400091612752

شهردار شیراز:

اصلاح الگوی مصرف زمینه‌ساز گسترش عدالت است

اصلاح الگوی مصرف زمینه‌ساز گسترش عدالت است

ایسنا/فارس شهردار شیراز معتقد است که اصلاح الگوی مصرف موجب ارتقاء شاخص‌های زندگی، کاهش هزینه‌ها، توسعه پایدار و زمینه‌ای برای گسترش عدالت در جامعه می‌شود.

سید احسان اصنافی سه‌شنبه ۱۶ آذر در دیدار با رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز، اظهار کرد: تصفیه فاضلاب یک فرصت است که می‌تواند در آبیاری فضای سبز شهری مورد استفاده قرار گیرد.

او ادامه داد: باید شهرداری شیراز با بهره گیری از راهکارهای مدرن، مصرف آب بهینه را در دستور کار قرار دهد.

شهردار شیراز با اشاره به وضعیت خشکسالی نیز عنوان کرد: مصرف آب در بخش مسکونی، کشاورزی، صنعتی و شهری نیازمند کنترل و بهینه سازی است.

اصنافی با تاکید بر اهمیت همکاری و همراهی دستگاه‌ها نیز خاطرنشان کرد: با همراهی و همکاری دستگاه‌های مختلف سطح خدمت رسانی به شهروندان، ارتقاء می‌یابد.

او همچنین با تاکید بر نیاز به فرهنگسازی در حوزه مصرف آب بیان کرد: اصلاح الگوی مصرف به معنی نهادینه کردن روش‌های صحیح استفاده از نعمت‌های خدادادی است که موجب ارتقاء شاخص‌های زندگی، کاهش هزینه‌ها، توسعه پایدار و زمینه‌ای برای گسترش عدالت در جامعه می‌شود.

شهردار شیراز خدمت به مردم را وظیفه‌ ای مهم و ارزشمند دانست و گفت: از همه ظرفیت‌های موجود برای خدمت رسانی به مردم و افزایش سطح رضایتمندی در تعامل با سایر مجموعه‌ها استفاده خواهیم کرد.

به گفته او، شهرداری شیراز دغدغه مردم و مشکلات آنان را دارد و برای مرتفع کردن آن از هیچ تلاشی در حیطه قانون دریغ نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha