پنجشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۶
منبع: نمایندگی اردبیل
بستری 5 بیمار کرونایی در اردبیل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبر داد:

بستری 5 بیمار کرونایی در اردبیل

اردبیل (ایسنا) - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: طی 24 ساعت گذشته 5 بیمار جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان اردبیل بستری شدند.

علی محمدیان 15 اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: طی 24 ساعت گذشته 5 بیمار جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان اردبیل بستری شدند.

وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در سه نوبت اول، دوم و سوم نیز 2 میلیون و 217 هزار و 138 واکسن بوده است که از این تعداد 966 هزار و 756 واکسن مربوط به نوبت اول،853 هزار و 643 واکسن مربوط به نوبت دوم و 396 هزار و 739 واکسن مربوط به نوبت سوم می‌باشد.

محمدیان با بیان اینکه همچنین 13 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند، تصریح کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 35 نفر است که از این تعداد 8 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه ICU قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان سرعین در وضعیت نارنجی، شهرستان‌های بیله سوار، گرمی، اصلاندوز، نمین، نیر و کوثر در وضعیت زرد و شهرستان‌های اردبیل، پارس‌آباد، مشگین‌شهر و خلخال در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها