• پنجشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1401030503690
  • خبرنگار : 50105

محدودیت صادرات و تاثیر آن بر رنگ و بوی غذاهای توریستی

محدودیت صادرات و تاثیر آن بر رنگ و بوی غذاهای توریستی

یک بشقاب پلومرغ سنگاپوری که از محبوب‌ترین وعده‌های غذایی سنگاپور است پس از اقدام مالزی برای محدود کردن صادرات، گران‌تر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، این غذای مرسوم، تقریبا در همه غذاخوری‌های سنگاپور، یافت می‌شود و شامل مرغ آب‌پز، برنج و سس فلفل با طعم سیر است. اقدام مالزی برای توقف صادرات مرغ از ژوئن، به غذاخوری‌های این شهر که یک سوم مرغ خود را از همسایه خود تامین می‌کند، آسیب خواهد زد.

لی جو یه، اقتصاددان در گروه بانکی سرمایه‌گذاری مای بانک گفت که ممنوعیت صادرات، احتمالا قیمت مرغ، پرمصرف‌ترین گوشت سنگاپور را که در آوریل ۵.۷ درصد افزایش یافت، بیشتر خواهد کرد. او گفت که تورم موادغذایی بین ۴ تا ۶ درصد افزایش خواهد داشت، در حالی که میانگین افزایش ۱.۵ درصدی طی ۵ سال گذشته بوده است.

بر اساس رویترز، سلنا لینگ، رئیس تحقیقات و استراتژی خزانه‌داری در OCBC گفت: در حالی که غذا ۲۱ درصد از سبد قیمت مصرف‌کننده سنگاپور و گوشت تنها ۰.۱ درصد را تشکیل می دهد، تاثیر این اقدام مالزی قابل‌توجه است.

به گفته آژانس غذای سنگاپور، تقریبا تمام جوجه‌ها از مالزی، زنده وارد  و سپس ذبح و منجمد می‌شوند. ممکن است اختلالات موقتی در عرضه مرغ تازه وجود داشته باشد اما مرغ منجمد همچنان در دسترس است. این به مصرف کنندگان توصیه می‌کند که نسبت به تغییر احتیاط و فقط آنچه را که نیاز دارند خریداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha