به گزارش ایسنا، این سند مشتمل بر مجموعه برنامهها و اقداماتی در حوزههای تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی مردم به غذای سالم، کافی و مغذی، حوزه سلامت و تغذیه، ایمنی و سلامت غذا و حوزه فرهنگی است که توسط دستگاهها و سازمانهای اجرایی ذی نقش برای یک بازه زمانی ۱۰ ساله (۱۴۱۱-۱۴۰۲)، تدوین شده است.
به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در این جلسه با توجه به واگذاری وظیفه پیگیری اجرای سند به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی (از سوی دفتر ریاست جمهوری) مقرر شد همه دستگاههای اجرایی ظرف مدت یک ماه برش اجرایی برنامههای سند (۱۴۰۳-۱۴۰۲) را به دبیرخانه ارسال کنند.
انتهای پیام
نظرات