دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۱
ایجاد تغییرات در شرایط و میزان اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی خبر داد

ایجاد تغییرات در شرایط و میزان اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی

خراسان رضوی (ایسنا) - مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی از تغییراتی در شرایط و میزان اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی و عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف خبر داد.

شاکررضا مریدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مناسبت دهه فجر و در راستای تکریم مودیان مالیاتی، شرایط و میزان اختیار بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیات و عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف، حسب مورد با رعایت مقررات ماده ۱۹۱ قانون مالیات‌‏های مستقیم اشخاص حقیقی و حقوقی تغییر کرده است.

وی افزود: بر این اساس اختیار بخشودگی جرایم مالیات و عوارض قابل بخشش هر سال/ دوره برای مؤدیانی که نسبت به پرداخت بدهی سال یا دوره مربوط تا آخر بهمن ماه سال‏جاری اقدام نمایند، در خصوص اشخاص حقیقی تا سقف ۵ میلیارد ریال و در مورد اشخاص حقوقی تا سقف ۲۰ میلیارد ریال می باشد.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی ادامه داد: بخشودگی جرایم موضوع این بند فارغ از زمان پرداخت بدهی مالیات و عوارض هر سال یا دوره می‌باشد و پرداخت بدهی قبل از ابلاغ این تفویض اختیار، مانع اعمال بخشودگی جرایم قابل بخشش نخواهد بود.

مریدی اضافه کرد: بخشودگی جرائم مالیات و عوارض ارزش افزوده قطعی شده در اجرای جزء (۱) بند (ب) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در صورت عدم اعتراض مودی برای طرح پرونده در هیات حل اختلاف مالیاتی و یا انصراف از اعتراض طرح شده در هیات‌‏های حل اختلاف مالیاتی پرونده‌های مذکور و در صورت پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات و عوارض قطعی شده حداکثر ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ این نامه تا میزان صد (۱۰۰) درصد است.

وی بیان کرد: مودیان مالیاتی می‌توانند در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام با سامانه ارتباط مردمی ۱۵۲۶ تماس بگیرند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها