• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402122014291
  • خبرنگار : 50188

رئیس دامپزشکی رفسنجان عنوان کرد

توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز

توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز

ایسنا/کرمان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان درخصوص نگهداری ماهی قرمز نکاتی را متذکر شد.

محمود مقامی امروز ۲۰ اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر سابقه بیماری‌های پوستی و آلرژی دارید برای دست زدن به ماهی قرمز و ظروف نگهداری آن از دستکش استفاده کنید.

وی افزود: آموزش بهداشت فردی بویژه کودکان در خصوص جلوگیری از دست زدن به ماهی و عدم دست‌مالی به چشم، صورت و دهان بعد از کار با ظروف نگهداری ماهی ضروری است ‌و بعد از هربار دست زدن به آب یا ماهیان قرمز دست خود را با آب صابون بشوئید.

مقامی افزود: این میهمانان کوچک در شرایط خاص و در صورت عدم رعایت شرایط بهداشتی می‌توانند ناقل بیماری‌های مشترک همچون انواع بیماری‌های گوارشی، سل پوستی و ... باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی رفسنجان در خصوص ویژگی‌های‌های ماهی سالم بیان کرد: ماهی سالم معمولا تحرک خوبی داشته و دارای پوستی براق بوده و نبایستی فلس‌های بدن برآمده و یا کنده شده باشد، باله‌ها نباید دچار خوردگی، پرخون و چروکیده باشند. چشم‌های ماهی سالم براق بوده و نباید گود و فرو رفته یا به طور غیرعادی برآمده باشد.

مقامی توصیه کرد: همشهریان از خرید ماهیان مریض با علائم ذکر شده یا داری لکه‌های رنگی سیاه، سفید و قرمز خودداری کرده چرا که آلودگی ناشی از بیماری آن‌ها به آب منتقل و در صورت تماس دست انسان با این آب، افراد دچار مشکلات و تورم پوستی خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha