شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۱
منبع: نمایندگی لرستان
دستگیری سارقان و کشف ۱۲ فقره انواع سرقت در دورود

فرمانده انتظامی شهرستان خبرداد

دستگیری سارقان و کشف ۱۲ فقره انواع سرقت در دورود

لرستان (ایسنا) - فرمانده انتظامی دورود از دستگیری ۱۸ سارق و کشف ۱۲ فقره انواع سرقت طی ۴۸ ساعت گذشته دراین شهرستان خبر داد.

سرهنگ مجتبی نوریان امروز نوزدهم آبان ماه اظهار کرد: به دنبال اعلام سرقت در دورود، موضوع در دستور کار مأموران پلیس این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با کارهای اطلاعاتی، تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات پلیسی ۱۸ سارق را طی ۴۸ ساعت گذشته در این زمینه شناسایی و طی چند عملیات غافگیرانه آن ها را در مخفیگاه خود دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی دورود گفت: سارقان در تحقیقات پلیس به ۱۲ فقره سرقت مشاعات ساختمان، اماکن خصوصی، منزل و محتویات خودرو اعتراف اموال مسروقه کشف و مال باختگان شناسایی شدند.

نوریان خاطرنشان کرد: رعایت نکات ایمنی و توجه به توصیه ها و هشدارهای پلیسی، عاملی مهم در پیشگیری از سرقت‌هاست لذا از شهروندان تقاضا داریم همواره رهشدارهای پلیسی را جهت حفظ اموال خود مد نظر قرار داده و پیشگیری را در اولویت قرار دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها