• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۰:۴۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403112820330
  • خبرنگار : 71662

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد

عرضه برنج با نرخ مصوب برای ایجاد ثبات در بازار

عرضه برنج با نرخ مصوب برای ایجاد ثبات در بازار

قیمت برنج ایرانی و پرمحصول در یک ماه اخیر افزایش چشمگیری داشته است. معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، این افزایش را ناشی از ناهمخوانی عرضه و تقاضا دانسته و از برنامه‌هایی برای کنترل قیمت، از جمله عرضه ذخایر احتکار شده و واردات برنج خبر داد.

به گزارش ایسنا، طی یک ماه گذشته برنج کشت داخل از جمله طارم با قیمت ۱۳۰ هزار تومان به فروش می‌رسید اما الان به قیمت ۱۸۵ الی ۱۹۰ هزار تومان افزایش یافته است. برنج پر محصول نیز ۱۰۲ هزار تومان بوده است که در حال حاضر ۱۲۷ هزار تومان به فروش می‌رسد. 

به گفته معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی جهاد کشاورزی این قیمت‌ها به دلیل ناهمخوانی عرضه و تقاضا است. اکبر فتحی در گفت‌وگویی با صدا و سیما گفته است که دو و نیم میلیون تن میزان تولید داخل است و ما باید چیزی حدود یک میلیون را تنها برای مصرف داخلی بدون در نظر گرفتن ذخایر واردات داشته باشیم و اگر ذخایر را نیز در نظر داشته باشیم باید حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن واردات داشته باشیم که تا به حال ۹۰۰ هزار تن واردات انجام شده است.

وی افزود: به دستور وزیر جهاد کشاورزی در اسفندماه حدود ۲۲۰ هزار تن برنج هندی در بازار عرضه می‌شود.

برخی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی نیز احتکار را عامل اصلی شرایط فعلی می‌دانند که به گفته وزیر جهاد کشاورزی احتکار قابل توجهی انجام گرفته، اما انبارها باز شده و در حال توزیع  هستند و قیمت‌ها کنترل می‌شود. 

علاوه بر توزیع برنج داخلی احتکار شده مقرر شده که از محل ذخایر، برنج وارداتی با نرخ مصوب به بازار عرضه شود. ثبت سفارش جدید نیز آغاز شده و به گفته معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی بازار این محصول به ثبات خواهد رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۰۸:۱۸

لوبیا چیتی هم توزیع کنید چون خیلی بیشتر از برنج گران شده

avatar
دیروز ۲۰:۳۸

برنج ایرانی رو چرا در فروشگاهای با قیمت دولتی توضیح نمیشه