• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403112921208
  • خبرنگار : 71567

وزارت علوم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد

هیچ دانشجویی در بازداشت نیست/ هرگونه گمانه‌زنی در این خصوص نادرست است

هیچ دانشجویی در بازداشت نیست/ هرگونه گمانه‌زنی در این خصوص نادرست است

وزارت علوم تاکید کرد؛ در حال حاضر هیچ دانشجویی در بازداشت نبوده و هرگونه گمانه زنی در این خصوص نادرست است.

به گزارش ایسنا، وزارت علوم در پی انتشار شایعاتی مبنی بر بازداشت دانشجویان در اجتماعات دانشجویی شکل گرفته پس از قتل دانشجوی فقید دانشگاه تهران اطلاعیه ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به شرح ذیل است:

با توجه به انتشار شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر بازداشت دانشجویان در اجتماعات دانشجویی شکل گرفته پس از رخداد حادثه قتل امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی فقید دانشگاه تهران، بدینوسیله ضمن تشکر از ابراز همدردی جامعه فهیم دانشگاهی کشور با خانواده محترم و دوستداران این عزیز سفرکرده به استحضار می رساند، در حال حاضر هیچ دانشجویی در بازداشت نبوده و هرگونه گمانه زنی در این خصوص نادرست می باشد.

از دانشگاهیان کشور درخواست می شود ضمن حفظ آرامش و بدون توجه به شایعات، اخبار منتشره در این خصوص را تنها از طریق سایت و کانال رسمی وزارت عتف پی گیری نمایند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha