هانیه ناصری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به خواص متعدد جوانه گندم، اظهارکرد: این جوانه سرشار از ویتامینهای B و E بوده و نسبت به دانه گندم تا ۱۲ برابر ویتامین B و سه برابر ویتامین E بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه در هر ۱۰۰ گرم جوان گندم ۲۰۰ کالری انرژی نهفته است، یادآور شد: جوانه گندم منبع غنی از سلنیوم و منیزیوم نیز به شمار میرود.
این استاد دانشگاه از تاثیر مثبت مصرف جوانه گندم بر سلامت بدن به ویژه سلامت پوست و مو یاد کرد و ادامه داد: ویتامین B موجود در جوانه گندم با تنظیم سیستم عصبی به رفع کم خوابی، استرس، خستگی و بیحالی کمک کرده و منجر به بهود خلق و خو میشود.
به گفته ناصری، سلنیوم، منیزیم و ویتامین E موجود در جوانه گندم، رادیکالهای آزاد مضر بدن را حذف کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و فعالیت مغزی میشود. به علاوه مصرف جوانه گندم برای رفع التهابات بدن نیز بسیار مفید است.
وی به افراد توصیه کرد مصرف جوانه گندم را در برنامه غذایی خود قرار دهند و افزود: اگر مصرف جوانه گندم به صورت تازه باعث سنگینی معده افراد بشود، میتوانند از پودر جوانه گندم استفاده کنند.
این دکترای گیاهان دارویی درباره بهترین روشهای مصرف جوانه گندم نیز عنوان کرد: بهتر است برای جذب بالای خواص جوانه گندم، جوانه تازه با مقداری آب لیموترش یا روغن زیتون میل شود.
ناصری با بیان اینکه در صورت استفاده از پودر جوانه گندم بهتر است به لبنیات، سالاد و یا سوپ اضافه شود، تاکید کرد: همچنین مصرف دمنوش جوانه گندم نیز به همراه شکر سرخ یا کمی عسل، به داشتن پوست و مو سالم و زیبا کمک خواهد کرد.
وی اظهار کرد: افرادی که تمایل دارند کاهش وزن داشته باشند، میتوانند قبل از وعدههای غذایی برای کنترل وزن از پودر جوانه گندم استفاده کنند و کسانی که تمایل به افزایش وزن دارند، بعد از وعدههای غذایی جوانه گندم را خصوصا به صورت معجون استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات