• شنبه / ۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403120402465
  • خبرنگار : 30205

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا اعلام کرد

ممنوعیت خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت/ ۵ ماه حداکثر مدت مجاز برای تردد این خودروها در کشور

ممنوعیت خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت/ ۵ ماه حداکثر مدت مجاز برای تردد این خودروها در کشور

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا، اعلام کرد: بر اساس قوانین جاری، خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت در کشور ممنوع است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور، با تأکید بر اهمیت رعایت مقررات مرتبط با این دسته از خودروها بیان کرد: هرگونه معامله، تصرف یا تردد خودروهای پلاک گذر موقت در معابر شهری و برون‌شهری غیرقانونی بوده و در صورت مشاهده، وسیله نقلیه توسط پلیس توقیف می‌شود.

سرهنگ ابراهیم‌پور افزود: مطابق قانون، خودروهای توقیفی از نوع پلاک گذر موقت به‌عنوان کالای قاچاق تلقی شده و به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی واگذار خواهند شد.

وی ضمن اشاره به مستندات گمرکی مرتبط با ورود این خودروها، تصریح کرد: مالکیت وسایل نقلیه پلاک گذر موقت به‌ طور دقیق در اسناد گمرکی تعیین شده و ورود و تردد آن‌ها تحت نظارت پلیس صورت می‌گیرد، بر اساس قوانین، حداکثر مدت مجاز برای تردد خودروهای پلاک گذر موقت در محدوده سرزمینی کشور پنج ماه تعیین شده است.

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور از هموطنان درخواست کرد: با توجه به این مقررات، از هرگونه خرید و فروش خودروهای پلاک گذر موقت خودداری کرده و از بروز مشکلات قانونی جلوگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha