• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404010301130
  • خبرنگار : 50975

پویش «نه به تصادف» گامی موثر در جهت حفاظت از جان مسافران است

پویش «نه به تصادف» گامی موثر در جهت حفاظت از جان مسافران است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: پویش «نه به تصادف» با هدف کاهش حوادث جاده‌ای و ارتقای ایمنی سفرها، گامی موثر در جهت حفاظت از جان مسافران است. پیام «شیش‌دونگ برانیم» نیز به‌طور نمادین تأکید بر توجه به رعایت مقررات رانندگی و ایمنی دارد. 

اردشیر آذر امروز سوم فروردین‌ماه در حاشیه بازدید از ایستگاه نوروزی اداره‌کل راهداری استان، اظهار کرد: این بازدید در راستای حمایت از پویش «نه به تصادف» و با پیام محوری «شیش‌دونگ برانیم» انجام شد تا بر لزوم رعایت نکات ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای تأکید شود. 

وی با بیان اینکه چنین اقدامات پیشگیرانه‌ای به بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مسافران و افزایش ایمنی در جاده‌ها کمک خواهد کرد، گفت: «نه به تصادف» یعنی نه به بی‌احتیاطی، عدم رعایت قوانین رانندگی، سرعت غیرمجاز، عدم توجه به علائم راهنمایی و رانندگی، و سایر رفتارهایی که می‌توانند منجر به وقوع تصادف شوند. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این شعار به‌نوعی فراخوان برای توجه بیشتر به ایمنی در جاده‌ها و پرهیز از هر گونه اقدام یا رفتار مخاطره‌آمیز در هنگام رانندگی است. 

آذر افزود: بازدید از ایستگاه پویش اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان و بررسی وضعیت خدمات‌رسانی به مسافران نیز نشان‌دهنده اهتمام مسئولان در فراهم آوردن شرایط مناسب برای سفرهای ایمن و راحت است،این اقدامات به‌ویژه در کنار فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی، می‌تواند به کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی سفرها در تعطیلات نوروزی کمک کند.

به گزارش ایسنا در این بازدید فرماندار و فرمانده پلیس راه شهرستان بروجن و دیگر مسئولین این شهرستان حضور داشتند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha