سرهنگ فرهاد ذاکریمنش در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هماکنون در عصر روز جمعه هشتم فروردین وضعیت ترافیکی در آزادراه قزوین- کرج از شهر محمدیه تا عوارضی شماره دو سنگین و پرحجم است، در ادامه نیز وضعیت ترافیکی در کنارگذر نیمهسنگین است.
وی ادامه داد: وضعیت ترافیکی در آزادراه قزوین- رشت به سمت رشت و قزوین- زنجان به سمت زنجان نیمهسنگین است، بار ترافیکی برگشت در این مسیرها نیز نیمهسنگین و روان است.
رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: مسافرانی که در حال عزیمت به مناطق شمالی هستند، از هر گونه عجله و شتاب بیمورد پرهیز کرده، فاصله طولی مناسب را رعایت کرده و از توقف بیجا و غیرضروری در حاشیه آزادراهها خودداری کنند.
وی بیان کرد: مسافرانی که قصد بازگشت به شهرهای خود را دارند استراحت بین مسیر را فراموش نکنند و از رانندگی در حالت خستگی و خوابآلودگی پرهیز کنند.
ذاکریمنش خاطرنشان کرد: هموطنان عزیز پویش نه به تصادف را جدی بگیرند، بیست تیم بهصورت نامحسوس محورهای استان قزوین را پوشش میدهند، پلیس توقیف فیزیکی و توقیف ساعتی را برای رانندگان متخلف و حادثهساز در نظر گرفته و با آنها مماشات نخواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات