• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404020704246
  • خبرنگار : 50161

رئیس اداره برنامه مسکن راه و شهرسازی استان زنجان تاکید کرد

لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن

لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن

ایسنا/زنجان رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان گفت: سال ۱۴۰۴ وام ودیعه مسکن در مرکز استان زنجان به ۲۱۰ میلیون تومان و دیگر شهرستان‌ها به ۱۴۰ میلیون و در روستاها به ۵۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

بهزاد کردلو امروز هفتم اردیبهشت به دو بسته کمک ودیعه مسکن مستاجران که در دومین جلسه شورای‌عالی مسکن از سوی وزارت راه و شهرسازی مطرح شد و به تصویب رسید اشاره کرد و گفت: یکی از دستور کارهای این جلسه بررسی پیشنهاد بسته‌های کمک ودیعه مسکن مستاجرین از سوی وزارتخانه بود.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۴، مبلغ وام ودیعه مسکن برای مستاجران افزایش یافته است، اظهار کرد: وام ودیعه مسکن در مرکز استان زنجان به ۲۱۰ میلیون تومان افزایش یافته و دیگر شهرستان‌ها به ۱۴۰ میلیون و در روستاها هم به ۵۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه وام به مستاجران و اقشار آسیب‌پذیر اختصاص می‌یابد، گفت: مقر شد به‌ منظور حمایت از اقشار کم‌درآمد، وام ۴۰۰ میلیون تومانی قرض‌الحسنه به خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در نظر گرفته شده و تخصیص یابد.

کردلو به مراحل ثبت‌ نام وام ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۴ اشاره و بیان کرد: برای ثبت‌ نام در طرح وام ودیعه مسکن، متقاضیان باید به سامانه «saman.mrud.ir» مراجعه کرده و با وارد کردن شماره تلفن همراه و دریافت کد تایید مشخصات فردی خود را در درج کرده و افزودن افراد تحت تکفل (در صورت لزوم) تایید اطلاعات و تکمیل ثبت‌ نام آخرین مرحله است.

او تاکید کرد: پس از تکمیل ثبت‌ نام، متقاضیان باید مدارک لازم را به بانک‌های مربوط ارائه دهند تا فرآیند دریافت وام نهایی شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان، وی یادآور شد: متقاضیان دریافت وام ودیعه باید متأهل یا سرپرست خانوار بوده و در حال حاضر فاقد مالکیت باشند و همچنین دارای اجاره‌نامه رسمی و ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و اسکان و دارای کد رهگیری باشند. مستاجرانی که از تسهیلات ودیعه مسکن تاکنون استفاده نکرده‌اند در اولویت برای دریافت تسهیلات بانکی مذکور هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha