• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404020704376
  • منبع : اداره کل محیط زیست استان تهران

بررسی موانع اجرای طرح کهاب در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران

بررسی موانع اجرای طرح کهاب در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از بررسی موانع اجرای طرح کهاب در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا حسن عباس نژاد درباره سومین جلسه کمیته فنی و کارشناسی کارگروه کاهش آلودگی هوای استان که با حضور احمد مرادی - مدیر کل دفتر فنی استانداری تهران - و نمایندگان دستگاه‌های مختلف در استانداری تهران تشکیل شد، گفت: اصلی‌ترین موانع اجرای طرح کهاب در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و پس از استماع نظرات نماینده مجری طرح کهاب در وزارت نفت و سایر اعضا، مقرر شد کلیه راهکارهای تشویقی و نیز اقدامات قانونی برای برخورد با جایگاه‌هایی که از اجرای این طرح ممانعت می‌کنند، به طور دقیق بررسی و در جلسه ‌ای با حضور استاندار تهران و معاون وزیر نفت نهایی شود.

وی افزود: بر اساس گزارشی که توسط شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران ارائه شد، تاکنون ۷۲ جایگاه سوخت به طور کامل نسبت به نصب هر سه مرحله طرح کهاب اقدام کرده ‌اند که از این تعداد، ۴۳ جایگاه در محدوده کلان‌ شهر تهران قرار دارند.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، عباس‌نژاد تصریح کرد: اجرای کامل طرح کهاب در جایگاه‌های عرضه سوخت یکی از اقدامات مؤثر در راستای کاهش انتشار بخارات بنزین و بهبود کیفیت هوای استان تهران محسوب می‌شود و تسریع در اجرای این طرح، به عنوان یکی از اولویت‌های مهم کارگروه کاهش آلودگی هوای استان پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha