• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404031107207
  • خبرنگار : 50649

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان:

توسعه فارس از مسیر انرژی‌های تجدیدپذیر می‌گذرد

توسعه فارس از مسیر انرژی‌های تجدیدپذیر می‌گذرد

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس با اشاره به ظرفیت‌های اقلیمی و سرمایه‌گذاری استان در حوزه انرژی‌های نو، گفت: بخش قابل توجهی از توسعه آینده استان فارس از مسیر انرژی‌های تجدیدپذیر خواهد گذشت و تأمین مالی پایدار مهم‌ترین چالش پیش‌روی این مسیر است.

یدالله حقیقی یکشنبه ۱۱ خرداد در نشست امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان ساتبا، استانداری فارس و شرکت برق منطقه‌ای، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه در راستای کاهش موانع تأمین مالی نیروگاه‌های تجدیدپذیر و تسهیل سرمایه‌گذاری در این حوزه منعقد شده است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین چالش‌های موجود در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، مسئله تأمین مالی پایدار با حداقل هزینه برای سرمایه‌گذاران است و امضای این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی مؤثر برای کاهش این موانع و بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت تابش خورشید و اقلیم مطلوب استان فارس باشد.

حقیقی با تأکید بر رویکرد راهبردی مدیریت ارشد استان فارس در حوزه انرژی‌های نو، گفت: استاندار فارس، ناترازی انرژی را یک مسأله ملی و از محورهای اصلی توسعه استان می‌داند و حمایت ایشان موجب تسریع در روند احداث و بهره‌برداری نیروگاه‌های خورشیدی شده است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای فارس ادامه داد: امروز در جهان رشد صنعت برق بر پایه انرژی‌های تجدیدپذیر رقم می‌خورد و فارس نیز با موقعیت جغرافیایی مناسب، از این قاعده مستثنی نیست. استفاده بهینه از انرژی خورشیدی، نه تنها در کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی مؤثر است، بلکه در کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی نیز نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به صدور مجوزهای متعدد از سوی ساتبا طی ماه‌های اخیر، گفت: ظرفیت پروانه‌های صادرشده برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی به ۳۴ هزار مگاوات رسیده و استان فارس می‌تواند سهم بیشتری از این ظرفیت را جذب کند.

حقیقی همچنین از اعلام آمادگی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای ساخت ۷۸ تا ۸۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور خبر داد و افزود: با تصمیم‌های اخیر دولت و پیگیری‌های انجام شده، توسعه تجدیدپذیرها به یک نقطه عطف تاریخی رسیده و فارس، به‌ویژه در مناطق جنوبی، ظرفیت‌های بی‌نظیری برای جذب این سرمایه‌گذاری‌ها دارد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس بیان کرد: باید با برنامه‌ریزی دقیق و حمایت‌های مستمر، زمینه جذب سرمایه و اجرای پروژه‌های انرژی پاک در فارس را فراهم کرد.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، استانداری فارس و شرکت برق منطقه‌ای فارس با هدف صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی، توسعه و اجرای طرح‌های انرژی تجدیدپذیر، ارتقای بهره‌وری برق و جذاب‌سازی اقتصادی پروژه‌ها برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا اعطای تسهیلات منعقد شده و نقطه عطفی در توسعه انرژی خورشیدی در استان فارس قلمداد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha