• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404031207647
  • خبرنگار : 71219

علی اوجی خبر داد:

تدارک اکران برای «تابستان همان سال»

تدارک اکران برای «تابستان همان سال»

فیلم «تابستان همان سال» برای اکران از اواخر تابستان آماده می‌شود.

علی اوجی، تهیه‌کننده «تابستان همان سال» که به تازگی برای فیلم «شوهر ستاره» هم پروانه نمایش گرفته، در گفت‌وگویی با ایسنا بیان کرد:‌ از میان این دو فیلم؛ «تابستان همان سال» به کارگردانی محمود کلاری در اولویت اکران قرار دارد و درنظر داریم آن را از اواخر شهریورماه در سینماها نمایش دهیم.

«تابستان همان سال» دومین ساخته سینمایی محمود کلاری - فیلمبردار سرشناس سینما - است که در جشنواره فجر سال ۱۴۰۲ در بخش‌های متعددی نامزد دریافت جایزه شد و چهار سیمرغ بلورین و یک دیپلم افتخار هم گرفت.

در این فیلم علی شادمان، مهرو نونهالی، فریبا نادری، پژمان بازغی  و سمیرا حسن‌پور بازی کرده‌اند.

اوجی درباره اکران فیلم «شوهر ستاره» به کارگردانی ابراهیم ایرج‌زاد نیز گفت:‌ این فیلم فعلا در مرحله پخش بین‌المللی برای شرکت در جشنواره‌های خارجی است و احتمالا در پاییز امسال به اکران عمومی می‌رسد.

او همچنین درباره آخرین وضعیت فیلم جدید مسعود کیمیایی بیان کرد:‌ سناریو در حال تکمیل است و تلاش می‌کنیم در آینده‌ای نزدیک فیلم را کلید بزنیم.

«عشق در انفرادی» نام موقت سی‌ویکمین فیلم مسعود کیمیایی است که قرار است به تهیه‌کنندگی علی اوجی ساخته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha