• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404031409156
  • خبرنگار : 71604

بسته اخبار علمی و دانشگاهی

اعلام آخرین مهلت مصاحبه دکتری دانشگاه تهران/ابداع لنزی ۴۰ برابر نازکتر از موی انسان

اعلام آخرین مهلت مصاحبه دکتری دانشگاه تهران/ابداع لنزی ۴۰ برابر نازکتر از موی انسان

حوزه علم و دانشگاه امروز ۱۴ خرداد شاهد اخبار گوناگونی بود که این گزارش به اختصار به آنها پرداخته است.

به گزارش ایسنا، برخی اخبار امروز سرویس علمی و دانشگاهی به اختصار در این گزارش آورده شده‌اند. برای مطالعه نسخه کامل خبر کافی است بر روی تیتر آبی‌رنگ آن کلیک کنید.

تصویب ۶۱ تریلیون تومان اعتبار مالیاتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان

با اجرای بند «ب» ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان، در سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۱ تریلیون تومان اعتبار مالیاتی برای حمایت از طرح‌های تحقیق و توسعه تصویب شد. این حمایت که سهم عمده‌ای از آن به شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص یافته، با رشد ۵ درصدی شرکت‌های دارای پروژه مصوب و افزایش نرخ تأیید به ۸۵ درصد، مسیر توسعه اقتصاد نوآورانه کشور را هموارتر کرده است.

ابداع لنزی ۴۰ برابر نازکتر از موی انسان

دانشمندان لنزی ۴۰ برابر نازکتر از موی انسان را ابداع کرده‌اند که طول موج فروسرخ را نصف و آن را قابل مشاهده می‌کند.

حدنصاب نمره برای معرفی به مرحله ارزیابی معلمی اعلام شد

جزئیات حدنصاب نمره برای معرفی به مرحله ارزیابی شایستگی معلم در دو دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم شهید رجایی اعلام شد.

«سرطان»؛ محور اصلی بحث‌های تخصصی در کنگره رویان

دبیر علمی کنگره سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان با تأکید بر اهمیت پرداختن به «سرطان» به عنوان دومین عامل مرگ و میر در جهان، از برنامه‌ریزی ویژه این موضوع خبر داد و گفت: مهلت ارسال چکیده مقالات به کنگره بین‌المللی رویان تمدید شده است؛ اما این فرصت رو به پایان است و تا تاریخ ۱۵ خردادماه، اساتید، پژوهشگران و دانشجویان فرصت دارند چکیده‌های خود را ارسال کنند.

آخرین مهلت مصاحبه دکتری دانشگاه تهران اعلام شد/ جزئیات مصاحبه

معاونت آموزشی دانشگاه تهران جزئیات مصاحبه دکتری تخصصی (Ph.D) و دستیاری دامپزشکی دانشگاه تهران سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

حضرت امام(ره) همواره الهام بخش حرکت جهادی و متکی به توانایی های ملی هستند

رئیس سازمان فضایی ایران در پیامی سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

دسترسی به هوش مصنوعی «کلود» محدود می شود

شرکت «آنتروپیک» دسترسی مستقیم را به مدل‌های هوش مصنوعی «کلود» خود را محدود کرده است.

همکاری مصر با گوگل و یونیسف برای ارتقای آموزش

مصری‌ها با گوگل و یونیسف برای تقویت ادغام فناوری در آموزش پیش‌دانشگاهی همکاری می‌کنند.

ماه صورتی خرداد ماه را از دست ندهید

ماه کامل در ماه ژوئن (خرداد)، پایین‌ترین حالت ماه در آسمان در چند دهه خواهد بود.

پرتاب چهارمین ماموریت سرنشین‌دار «آکسیوم اسپیس» باز هم به تعویق افتاد

چهارمین پرتاب سرنشین‌دار خصوصی «آکسیوم اسپیس» به مقصد «ایستگاه فضایی بین‌المللی» به روز ۱۰ ژوئن موکول شد.

ابلاغ دستورالعمل ملی نقشه‌برداری فرونشست با تصاویر ماهواره‌های راداری

در اقدامی مهم برای مقابله با بحران فرونشست زمین، سازمان نقشه‌برداری کشور دستورالعمل ملی «تهیه نقشه‌های فرونشست با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای راداری» را با هدف استانداردسازی و ارتقای دقت پایش زمین تدوین و ابلاغ کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha