• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404031911649
  • خبرنگار : 71560

وکیلی مطرح کرد

صنعت هسته‌ای؛ راه میانبر برای رسیدن به استقلال اقتصادی

صنعت هسته‌ای؛ راه میانبر برای رسیدن به استقلال اقتصادی

یک عضو هیات رئیسه مجلس دهم، تاکید کرد: امروز صنعت هسته ای راه میانبر برای رسیدن به استقلال اقتصادی به شمار می رود و شاخص مهمی در پیشران بودن کشور در حوزه علم و فناوری است به همین دلیل مورد غضب و انکار آمریکایی ها قرار گرفته است.

محمدعلی وکیلی در گفت وگو با ایسنا، درباره اینکه چرا دشمنان بر روی مسئله توقف غنی سازی در ایران تمرکز کرده‌اند، بیان کرد: صنعت هسته ای علاوه بر اینکه صنعت مادر است، در عصر پایان انرژی های فسیلی یک صنعت راهبردی نیز به شمار می رود. از سوی دیگر به دلیل پیچیدگی در فناوری این صنعت، صنعت هسته ای نماد استقلال ملی ایران است. آمریکایی ها به دلیل دشمنی که با استقلال ملت ایران دارند، تمرکز خود را بر روی این موضوع گذاشته اند تا غنی سازی اورانیوم در ایران به عنوان دستاورد استقلال ملی در کشور صورت نپذیرد.

صنعت هسته ای شاخص مهم کارآمدی در حوزه علم و فناوری است

وی در ادامه اظهار کرد: رهاورد 40 ساله انقلاب اسلامی استقلال است. ما در حوزه سیاسی به استقلال رسیده‌ایم، اما در حوزه اقتصادی بنا به هزار و یک دلیل هنوز به استقلال نرسیده‌ایم. صنعت هسته‌ای نماد و شاخص و گام مهمی در  جهت دستیابی به استقلال اقتصادی است. صنعت هسته‌ای شاخص مهم کارآمدی در حوزه علم و فناوری است. نظام استکبار این موضوع را بر نمی‌تابد. نه در گذشته و نه امروز نظام استکبار این موضوع را نمی پذیرد.

صنعت هسته ای؛ راه میانبر برای رسیدن به استقلال اقتصادی

استفاده نظامی ایران از صنعت هسته ای صرفا یک بهانه آمریکایی است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گمان آنان این است که حتما این صنایع راهبردی و مادر باید در انحصار خودشان باشد. به خصوص درباره یک کشوری که موضع ضد آمریکایی دارد مانند ایران، به هیچ وجه این استقلال را بر نمی‌تابند. این بحث استفاده نظامی از صنعت هسته‌ای و اینکه ایران قصد استفاده نظامی از صنعت هسته‌ای خود را دارد، فیک و بهانه است. اصل مخالفت آمریکایی‌ها با وجه استقلال زایی است که صنعت هسته‌ای برای ایران به ارمغان آورده است.

آمریکایی ها اثر استقلال سیاسی ایران را چشیده‌اند

وی در ادامه تاکید کرد: استقلال رهاورد اصل انقلاب است. در حوزه سیاسی آمریکایی ها اثر آن را دیده‌اند. آمریکایی‌ها دیدند که دست آنان از منابع ایران کوتاه شد. در حوزه اقتصادی نیز تمام تمرکز خود را گذاشته‌اند تا ایران به استقلال نرسد. امروز صنعت هسته‌ای راه میانبر برای رسیدن به استقلال اقتصادی به شمار می‌رود و شاخص مهمی در پیشران بودن کشور در حوزه علم و فناوری است. به همین دلیل مورد غضب و انکار آمریکایی ها است.

صنعت هسته ای؛ راه میانبر برای رسیدن به استقلال اقتصادی

صنعت هسته ای ایران به آسانی به دست نیامده که به آسانی از آن بگذریم

وی افزود: به نظر بنده نقطه کنونی که صنعت هسته‌ای کشور علی رغم همه فشارهای دشمن قرار دارد، اجر صبر ملت ایران است.  ملت ایران برای رسیدن به این نقطه هم صبوری طاقت فرسایی داشتند و هم هزینه های طاقت فرسایی پرداخت کردند. دانشمندان ایرانی با جان فشانی توانسته‌اند این صنعت را به اینجا برسانند. ما هزینه معنوی و مادی طاقت فرسایی  برای رسیدن به این نقطه پرداخت کردیم. به آسانی به این نقطه نرسیدیم که به آسانی آن را از دست بدهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha