• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404040905582
  • خبرنگار : 50175

افزایش نفوذ گرد و خاک در لرستان

افزایش نفوذ گرد و خاک در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل هواشناسی لرستان از افزایش نفوذ گرد و خاک در استان خبر داد.

بهروز مرادپور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از امشب تا صبح چهارشنبه شاهد افزایش سرعت وزش باد همراه نفوذ گرد و خاک در استان خواهیم بود که وزش باد نسبتا شدید تا شدید، گردوخاک نوع مخاطره این پدیده است.

وی خاطرنشان کرد: منطقه اثر این سامانه نقاطی از استان به ویژه نیمه غربی بوده که خطر سقوط اشیا، خسارت به برخی محصولات و سازه‌ها، افزایش غلظت ذرات، افت کیفیت هوا، کاهش میدان دید افقی و ... اثر مخاطره آن است.

مدیرکل هواشناسی لرستان اضافه کرد: عدم توقف در اطراف درختان و دیوارهای فرسوده و ساختمان‌های نیمه‌کاره، استحکام سازه‌ها، عدم تردد غیرضرور در فضای باز به‌ویژه برای افراد بیمار و گروه‌های حساس سنی، استفاده از ماسک و ... توصیه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha