• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404041006422
  • خبرنگار : 71342

«اولین بازی» دوباره به کانون آمد

«اولین بازی» دوباره به کانون آمد

نمایش «اولین بازی» با طراحی و کارگردانی میثم یوسفی بار دیگر از روز ۱۱ تیر در مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به صورت رایگان اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، سابقه اجرای این نمایش به نویسندگی امیر مشهدی‌عباس به سال ۱۳۸۴ بازمی‌گردد اما این اثر آیینی در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نخستین بار در سال ۱۳۹۰ به روی صحنه رفت و پس از آن نیز در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۷ و ۱۴۰۲ در همین مرکز اجرا شد و اکنون یک بار دیگر به مناسبت ایام سوگواری محرم حسینی در قالب نذر فرهنگی و به سفارش مرکز تئاتر کانون اجرا می‌شود.

علی افشاری، علی بیک‌محمدی، عاطفه بحرالعلوم‌طباطبایی، مهدی رحمتی، بهروز مهرعلیان و شراره یوسفی بازیگران، بازی‌دهندگان و صداپیشگان اجرای جدید نمایش «اولین بازی» هستند و سام فراهانی بازیگری کودک این نمایش را بر عهده دارد.

بر اساس این خبر، محمد سعادت‌زاده و سارا خوارزمی گروه کارگردانی نمایش «اولین بازی» را تشکیل می‌دهند.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از: آهنگ‌ساز: محمد فرشته‌نژاد، طراح و سازنده دکور: علیرضا حسین‌پور و عادل بزدوده، طراح و سازنده عروسک: علیرضا حسین‌پور و مژده زکریاپور، طراح و سازنده عروسک بخش سایه‌بازی: شراره یوسفی، طراح پوستر: عماد سالکی، روابط عمومی: گروه نمایش صفیر و عکاس: شهراد اطهری.

در خلاصه نمایش «اولین بازی» که بیستمین سال اجرای خود را پشت سر گذاشته، آمده است: امروز قرار است جلوی درب منزل رضا تعزیه دو طفلان مسلم اجرا شود ولی به‌خاطر نیامدن بازیگر دو طفلان، گروه تعزیه‌خوان آن‌ها نمی‌توانند تعزیه دو طفلان را اجرا کنند و وسایل گروه تعزیه رو امانت در منزل رضا می‌گذارند تا به دنبال بازیگرشان بروند. رضا در تنهایی خود با وسایل گروه تعزیه‌خوان شروع به نمایش بازی می‌کند تا این‌که وارد دنیای خیال‌انگیز می‌شود و ...

کودکان و نوجوانان در این نمایش با واقعه عاشورا و آزاده زیستن و زیر بار ظلم و زورگویی نرفتن به کمک شیوه‌های نمایش عروسکی و  نمایش ایرانی، شبیه‌خوانی، پرده‌خوانی و نقالی آشنا می‌شوند.

نمایش «اولین بازی» تیر و مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹ در سالن گلستان مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اجرا می‌شود.

تماشای این نمایش کاملا رایگان است اما علاقه‌مندان باید برای حضور در سالن به سایت تیوال مراجعه و بلیت تهیه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha