• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404041810921
  • منبع : روابط عمومی برنامه

«آتشبان» با مهدی کوشکی دوباره آغاز شد

«آتشبان» با مهدی کوشکی دوباره آغاز شد

فیلم سینمایی «آتشبان» به تهیه‌کنندگی مشترک علی قوی‌تن و حامد قوی تن که در پی جنگ دوازده روزه ایران و اسرائیل متوقف شده بود، بار دیگر وارد مرحله تولید شد.

به گزارش ایسنا به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلمبرداری فیلم سینمایی «آتشبان» به کارگردانی علی قوی‌تن که به‌ دلیل جنگ دوازده‌ روزه ایران و اسرائیل برای مدتی متوقف شد، بار دیگر مقابل دوربین رفته است. لوکیشن جدید این فیلم در یکی از مناطق کویری و کوره‌های آجرپزی اطراف شهر ابوزیدآباد در استان اصفهان قرار دارد.
داستان «آتشبان» درباره دختری به نام توران است که در پی ناتوانی پدرش، مجبور می‌شود شغل او را بر عهده بگیرد. این فیلم با نگاهی اجتماعی به روابط انسانی می‌پردازد.
هدا مقدم‌منش و مهدی کوشکی نقش‌های اصلی این فیلم را ایفا می‌کنند. همچنین یوسف احمدی، محبوبه بالاور، هادی هاشمی، رها یوسفی، احسان رشیدی، علی اسلامی، مصطفی نادعلی‌زاده، ماشاالله مقدم‌منش و حمیدرضا رشیدی در نقش‌های فرعی حضور دارند.
از جمله عوامل پشت صحنه این پروژه می‌توان به حامد قوی‌تن (فیلمبردار)، بهروز شهامت (طراحی و ترکیب صدا)، حمیدرضا دایی‌جانی (صدابردار)، هادی هاشمی (دستیار صدابردار)، ندا مقدم‌منش (طراح چهره‌پردازی)، یوسف احمدی (امور تولید)، شیرین بهاجی (تصویربردار پشت‌ صحنه)، هرا قوی‌تن (عکاس) و امین اعتمادی‌مجد (مشاور رسانه‌ای) اشاره کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha