جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۲
موزه «پته» کرمان با حضور استاندار و معاون وزیر میراث افتتاح شد

موزه «پته» کرمان با حضور استاندار و معاون وزیر میراث افتتاح شد

کرمان (ایسنا) - موزه پته کرمان با حضور استاندار کرمان و معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، جمعه ۲۴ مهرماه افتتاح شد.

در این مجموعه، ۱۸ اثر فاخر پته کرمان به نمایش گذاشته شده که قدیمی‌ترین آن‌ها به دوره زندیه تعلق دارد و آثاری از دوره قاجار و پهلوی اول و دوم را نیز شامل می‌شود.

به گزارش ایسنا، تعدادی از آثار ارزشمند پته که پیش از این در مخزن امن اموال اداره‌کل میراث فرهنگی استان کرمان نگهداری می‌شدند، به این مجموعه انتقال یافته‌ تا در قالب موزه پته در معرض دید علاقه‌مندان قرار گیرند.

همچنین آثار متعلق به دوره‌های زندیه و قاجار در حال مرمت هستند و مستندات مرتبط با این هنر سنتی نیز در موزه ارائه خواهد شد.

از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این مجموعه، راه‌اندازی خانه خلاق صنایع‌دستی است؛ فضایی که با هدف بهره‌گیری از ظرفیت آثار تاریخی و فاخر پته برای ایده‌پردازی، خلاقیت و طراحی محصولات جدید در این حوزه در نظر گرفته شده است.

موزه پته کرمان در بازار گنجعلی‌خان در بخش ضرابخانه واقع شده و بازدید از این مجموعه از ساعت ۹ صبح تا ۱۳ و عصرها از ساعت ۱۵ تا ۱۸ امکان‌پذیر است و بازدید برای عموم رایگان خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها