• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404043018574
  • خبرنگار : 50184

رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری خبر داد

آغاز طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی در کرمانشاه/ ۴۷۰۰ تاکسی فرسوده داریم

آغاز طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی در کرمانشاه/ ۴۷۰۰ تاکسی فرسوده داریم

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه به وجود ۴۷۰۰ تاکسی فرسوده در شهر کرمانشاه اشاره کرد و گفت: طرح نوسازی تاکسی‌های فرسوده در کرمانشاه آغاز شده است.

رضا دوستی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت حدود هفت هزار تاکسی در سطح شهر کرمانشاه، اظهار کرد: استاندارد عمر یک تاکسی ۱۰ سال است، اما میانگین عمر تاکسی‌های شهر کرمانشاه به حدود ۱۳ سال رسیده است. 

وی افزود: از مجموع هفت هزار تاکسی شهر کرمانشاه ۴۷۰۰ تاکسی بالای ۱۰ سال عمر دارند و عملا فرسوده محسوب می‌شوند. 

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه با اشاره به نیاز ناوگان تاکسیرانی شهر کرمانشاه به نوسازی، تصریح کرد: خوشبختانه پس از چند سال طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی در کشور کلید خورده است. 

وی افزود: در این طرح مجموعا قرار است ۱۵ هزار تاکسی فرسوده در سطح کشور نوسازی شود که با پیگیری‌هایی که از طریق معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان تاکسیرانی و نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور داشتیم، مقرر شد سهم استان کرمانشاه در این طرح نوسازی ۵۰۰ تاکسی باشد. 

دوستی با بیان اینکه ثبت‌نام از رانندگان متقاضی در کرمانشاه آغاز شده، اظهار کرد: در این طرح ۲۷۵ میلیون تومان تسهیلات با نرخ کارمزد چهار درصد و با بازپرداخت پنج ساله به رانندگان دارای تاکسی فرسوده پرداخت می‌شود. 

وی اضافه کرد: مرکز اسقاط نیز تاکسی فرسوده را از مالکین آنها به قیمت حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان می‌خرد که با وام پرداختی و فروش تاکسی فرسوده مجموعا حدود ۴۲۵ میلیون تومان می‌شود و مابه التفاوت قیمت ماشین جدید را باید خود مالک پرداخت کند. 

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: خودرو در نظر گرفته شده برای جایگزینی تاکسی‌های فرسوده سمند سورن است. 

وی با بیان اینکه رانندگان متقاضی می‌توانند جهت ثبت درخواست خود به سازمان تاکسیرانی کرمانشاه واقع در چهارراه بسیج مراجعه کنند، افزود: با توجه به محدود بودن تعداد سهمیه، اولویت با خودروهایی خواهد بود که مدل تاکسی پایین‌تری دارند. 

آغاز طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی در کرمانشاه/ ۴۷۰۰ تاکسی فرسوده داریم

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۰:۲۵

این ۷۰۰۰ تاکسی کجا کار می کنند لطفا یک ظهر در میدان وزیری بایستید و ببینید تاکسی برای سوار شدن هست یا نه فقط شخصی وجود دارد سیستم حمل و نقل بایستی مدیریت شود بعضی تاکسی را صرفا برای استفاده از بیمه می خرند و تاکسی در پارکینگ منازل پارک می شود

avatar
امروز ۱۰:۲۸

متاسفانه تاکسی رانی در انتخاب راننده و کنترل مسیر مدیریت نمی کند تاکسی باید از حالت چرخشی خارج و مسیری کار کند در مسیر هم کنترل شود نه اینکه به دلخواه هر وقت خواست کار کند هر وقت نخواست منزل برود