صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا از تولید ۱۰۵ میلیون و ۵۴۲ هزار قطعه جوجه یک روزه در واحدهای مادر گوشتی استان گیلان تا پایان تیرماه خبر داد و اظها کرد: تولید جوجه در تیرماه با رشد بیش از چهار درصدی نسبت به سال قبل، به ۲۸ میلیون و ۴۱۷ هزار قطعه رسید که بیش از ۲۷ درصد آن از جوجه سویه آرین است.
وی با اشاره به اهمیت تولیدات هرمهای بالای صنعت طیور، افزود: واحدهای اجداد گوشتی استان از ابتدای سال تاکنون دو میلیون و ۲۲۸ هزار و ۳۸۴ قطعه جوجه مورد نیاز واحدهای مادری را تامین کردند که بیش از ۱۴ درصد آن سویه آرین بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه واحدهای نیمچه گوشتی استان تا پایان تیرماه، ۵۶ میلیون و ۳۹۱ هزار قطعه جوجهریزی با توان تولید ۹۵ هزار و ۳۳۴ تن گوشت مرغ داشتهاند، اضافه کرد: از مجموع جوجهریزی انجام شده حدود ۲۲ درصد، از جوجه سویه آرین تامین شده است.
محمدی با اشاره به جنگ دوازده روزه در کشور، خاطرنشان کرد: خوشبختانه شرایط پیش آمده مانع تداوم تولید در استان نشد و استان گیلان با انجام بیش از ۱۰۰ درصد تعهد استانی خود در تامین مرغ استان و بخشی از نیاز کشور موفق عمل کرد.
انتهای پیام
نظرات