• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404051206828
  • خبرنگار : 50046

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

آمادگی خراسان شمالی برای صادرات گوشت مرغ به خارج از کشور

آمادگی خراسان شمالی برای صادرات گوشت مرغ به خارج از کشور

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از آمادگی این استان برای صادرات گوشت مرغ به خارج از کشور و سایر استان‌ها خبر داد.

مهدی شکاری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خراسان شمالی استانی است که در گذشته بخشی از نیاز ‏گوشت مصرفی استان را از سایر استان‌ها تامین می‌کرد و در حال حاضر کل نیازگوشت مرغ استان در داخل استان تولید و حتی مازاد برمصرف دارد.

وی با اشاره به رشد ۲۴ درصدی تولید مرغ در این استان افزود: تحرک تازه‌ای در صنعت مرغداری استان با فعال شدن واحدهای غیرفعال و اضافه شدن واحدهای جدید صورت گرفته است.

به گفته شکاری در سال گذشته از این استان ۶۵۰ تن گوشت مرغ به کشور عراق صادر شد.

وی ادامه داد: علاوه بر آن اجرای طرح تولید قراردادی گوشت مرغ و تامین نهاده مورد ‏نیاز به ‏صورت مدت‌دار از سوی شرکت پشتیبانی امور دام استان سبب استقبال مرغداران برای جوجه ریزی بیشتر در واحدهای تولیدی شده است.

این مقام مسئول بیان کرد: با جوجه ریزی ۱.۵‏‎ ‎میلیون قطعه جوجه گوشتی در ‏‏واحدهای پرورش مرغ گوشتی در تیر امسال، خراسان شمالی رتبه نخست کشوری (۲۴.۸ درصد بیش تر از تعهد جوجه ‏ریزی) را کسب کرد‎.‎

وی تصریح کرد:‎ بر اساس برنامه ابلاغی وزارت جهادکشاورزی برای استان مبنی بر جوجه ریزی ماهیانه یک میلیون و ‏‏‏۲۰۰هزار قطعه در هر دوره، تیر امسال ۲۴.۸ درصد بیشتر از تعهد جوجه ریزی در مرغداری‌های استان انجام شد که ‏‏خراسان شمالی با تحقق ۲۴.۸ درصدی بیش از برنامه ابلاغی رتبه اول کشور را در این ماه به خود اختصاص داده است‎.‎

معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: همچنین در چهار ماه نخست امسال در ‏‏مرغداری‌های استان پنج میلیون و ۵۳۷ هزار و  ۹۲۸‏‎ ‎قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که در مقایسه با مدت مشابه ‏‏پارسال (۵.۱۲۸.۱۱۲ قطعه) هشت درصد افزایش داشته است‎.‎

وی در ادامه با اشاره به جوجه ریزی یک میلیون و ۴۷۳ ‏‎ ‎هزارو ۹۲۹ قطعه جوجه گوشتی در مرغداری‌های استان در ‏‏نیمه دوم خرداد و نیمه اول تیر گفت: ‎پیش بینی می‌شود در مرداد  میانگین روزانه افزون بر ۸۲ تن گوشت مرغ ‏‏استحصالی در بازار استان توزیع شود‎.‎

‏به گفته شکاری، ۱۳۰‏‎ ‎واحد مرغداری با ظرفیت چهار میلیون و ۱۶ هزار و ۴۰۰ قطعه در هر دوره در خراسان شمالی وجود دارد‎.‎ سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۶ کیلوگرم است و روزانه بین ۵۵ تا ۶۰ تن گوشت مرغ گرم در ‏‏فروشگاه‌های استان توزیع می‌شود‎.‎

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha