• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404050603303
  • خبرنگار : 71588

دولت غزه: ۴۰ هزار نوزاد در معرض خطر مرگ هستند

دولت غزه: ۴۰ هزار نوزاد در معرض خطر مرگ هستند

دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: بیش از ۴۰ هزار نوزاد زیر یک سال غزه‌ای در معرض خطر مرگ تدریجی قرار دارند.

به گزارش ایسنا، دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه در این بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: هزاران نوزاد در نوار غزه به دلیل ممانعت از ورود شیر خشک توسط رژیم صهیونسیتی در معرض خطر مرگ قریب‌الوقوع قرار دارند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، این دفتر در ادامه افزود، نوار غزه در آستانه یک فاجعه انسانی بی‌سابقه قرار دارد که جان ده‌ها هزار نوزاد را تهدید می‌کند و این مسأله به دلیل تداوم ممانعت ورود شیر خشک توسط رژیم صهیونسیتی به مدت حدود ۱۵۰ روز متوالی است که این امر به‌مثابه ارتکاب یک جنایت خاموش نسل‌کشی است.

در بیانیه این دفتر آمده است، در نوار غزه، بیش از ۴۰ هزار نوزاد زیر یک سال وجود دارند که به دلیل این محاصره خفقان‌آور و جنایتکارانه با خطر مرگ تدریجی دست و پنجه نرم می‌کنند.

دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه در ادامه خواستار بازگشایی فوری و بی‌قید و شرط گذرگاه‌ها و صدور فوری مجوز ورود شیر خشک و کمک‌های امدادی شد.

این دفتر در پایان رژیم صهیونسستی، کشورهای شریک نسل‌کشی و جامعه بین‌المللی را مسؤول کامل جان‌های بی‌گناهانی دانست که به دلیل این محاصره هدفمند و سازمان یافته از دست رفته‌اند.

پیشتر شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از یکی از کارشناسان صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) گزارش داد، سوءتغذیه کودکان در غزه طی یک ماه قابل درمان است، اما پرتاب هوایی کمک‌ها راه‌حل مناسبی نیست.

این کارشناس یونیسف در ادامه افزود، سازمان ملل قادر است در صورت گشایش گذرگاه‌های نوار غزه به ۹۸ درصد از کودکان این منطقه دسترسی پیدا کند.

از زمان فروپاشی آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و حماس در مارس گذشته، کودکان غزه در شرایطی وحشتناک زندگی می‌کنند. آنها از غذا، آب پاکیزه و دارو محروم هستند.

بر اساس گزارش یونیسف، همه ساکنان غزه که تعداد آنها به بیش از دو میلیون نفر می‌رسد، با ناامنی غذایی شدید مواجه هستند. یک‌سوم از ساکنان غزه روزهاست که غذایی نخورده‌اند و ۸۰ درصد از مرگ‌های ناشی از گرسنگی ثبت‌شده، کودکان هستند.

محکومیت جهانی اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه در هفته‌ها و روزهای اخیر به شدت افزایش یافته است. سازمان‌های بشردوستانه بین‌المللی خواستار توجه به نگرانی‌های گرسنگی و سوءتغذیه برای غیرنظامیانی شده‌اند که هنوز در غزه باقی مانده‌اند. در چهار روز گذشته حداقل ۴۵ نفر بر اثر گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

تصاویر کودکان پوست و استخوان و گرسنه در صفحات اول روزنامه‌های سراسر جهان منتشر شده است. به نظر می‌رسد شکست مذاکرات بر سر آتش‌بس غزه تا حدودی در بیانیه‌های جدید استرالیا، انگلیس، فرانسه و سایر کشورهای غربی نقش داشته است.

مناطق گسترده‌ای از نوار غزه به دلیل محاصره شدید و تخریب گسترده زیرساخت‌های بهداشتی و امدادی، با کمبود کامل غذا، آب، دارو و خدمات اولیه روبه‌رو هستند.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه، رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha