• پنجشنبه / ۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404050905239
  • خبرنگار : 50188

اذعان معاون وزیر راه به تحویل با تأخیر مسکن مهر در رفسنجان

اذعان معاون وزیر راه به تحویل با تأخیر مسکن مهر در رفسنجان

ایسنا/کرمان معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، در سفری به رفسنجان ضمن بازدید از پروژه‌های نیمه‌تمام راه‌سازی و مسکن مهر، بر تسریع در اجرای طرح‌های معطل‌شده تأکید کرد و گفت: دولت چهاردهم به تمام تعهدات به مردم که فرقی نمی‌کند در کدام دولت بوده، پایبند است و برای تکمیل پروژه‌ها تمام تلاش خود را به کار گرفته است.

سیدعبدالله ارجائی شیرازی هشتم مرداد در بازدید از محور داوران، نوق و نیز مسکن مهر با همراهی مسئولان شهرستان رفسنجان از جمله نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، معاون عمرانی فرمانداری و رؤسای ادارات مرتبط اظهار کرد: رفسنجان از دو جهت برای ما حائز اهمیت است. اول به دلیل پتانسیل‌های اقتصادی مهم از جمله گستره وسیع باغات پسته و معادن مس و دوم به خاطر نقش استراتژیک آن در حمل‌ونقل منطقه.

وی تصریح کرد: راه به عنوان زیرساخت توسعه باید در خدمت اقتصاد مردم باشد، تقویت شبکه جاده‌ای نه تنها هزینه‌های تولید را کاهش می‌دهد، بلکه به ثروتمندتر شدن مردم و تقویت اقتصاد ملی منجر می‌شود، این امر در اولویت دولت چهاردهم قرار دارد.

بازدید از پروژه‌های نیمه‌کاره؛ تسریع در تکمیل جاده‌های داوران و نوق

معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه راه در رفسنجان نیز بازدید کرد و گفت: در جلسه جمع‌بندی آینده نزدیک با حضور وزیر راه و شهرسازی در کرمان، راهکارهای عملیاتی برای تکمیل این طرح‌ها مطرح خواهد شد.

وی اعلام کرد: با استفاده از منابع محل توازن( از سوی وزارتخانه راه و شهرسازی)، کل اعتبار پروژه جاده داوران تا پایان سال جاری تخصیص خواهد یافت.

ارجائی تأکید کرد: فقط اعتبار کافی نیست، بلکه همت پیمانکاران و تسریع در اجرا نیز ضروری است تا این پروژه‌های مهم به بهره‌برداری برسند.

مسکن مهر رفسنجان، پیشرفت فیزیکی بالا، اما تحویل با تأخیر

معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از مسکن مهر در رفسنجان نیز گفت: دو پروژه با ۹۰ و ۹۶ واحد مسکونی به ترتیب با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ و ۷۸ درصد قرار دارند، اما سال‌هاست متوقف شده‌اند و یکی از این پروژه‌ها از سال ۹۵ آغاز شده و به دلایل مختلف با تأخیر مواجه شده است.

ارجائی تصریح کرد: مردم حق دارند انتظار داشته باشند که دولت به تعهداتش عمل کند، دولت چهاردهم فرقی بین تعهدات دوره‌های قبلی و فعلی قائل نیست و تمام تلاش خود را برای تکمیل این پروژه‌ها به کار گرفته است.

وی در پایان افزود: وزارت راه و شهرسازی در تأمین منابع مالی برای رفع مشکلات جاده‌ای رفسنجان کوتاهی نخواهد کرد و تمام پیگیری‌ها برای تکمیل پروژه‌های معطل ادامه خواهد داشت.

جاده داوران؛ گلوگاه مرگبار با بار ترافیکی سنگین

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای رفسنجان نیز در این بازدید نسبت به وضعیت نامناسب جاده داوران هشدار داد و گفت: این جاده دوطرفه با عرض تنها ۶.۵ متر، شاهد تردد سنگین نفتکش‌ها است و ۷۰ درصد سوخت خراسان از این مسیر عبور می‌کند.

عباس طالقانی افزود: در دو ماه اخیر چهار نفر بر اثر تصادفات رانندگی در این مسیر جان خود را از دست داده‌اند، مردم انتظار دارند دولت این جاده را ساماندهی کند.

طالقانی عنوان کرد: شهرداری رفسنجان ۱۰ کیلومتر زیرسازی جاده را انجام داده، اما هنوز اقدامی برای قیر و آسفالت آن صورت نگرفته و این امر نیازمند تأمین بودجه و خرید مواد اولیه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha