حجتالاسلاموالمسلمین مرتضی مطیعی جمعه ۳۱ مرداد در دیدار با مدیرعامل بانک قرضالحسنه کشور اظهار کرد: مردم از تحمیل برخی شرایط هنگام پرداخت تسهیلات بانکی گلایه دارند.
امام جمعه سمنان با یادآوری نقش نظام بانکی در تسهیل امور مختلف کشور به ویژه بخش صنعت گفت: توقع مردم از بانکها، ارائه خدمات متنوع و نیز تسریع در امور بانکی است.
نماینده ولیفقیه در استان با اشاره به بهرهمندی اقشار مختلف مردم از خدمات بانکی، بر رعایت اصول و ضوابط شرعی تاکید کرد و افزود: مردم عزیزمان از تحمیل برخی شرایط به آنها هنگام پرداخت تسهیلات بانکی رضایت ندارند.
امام جمعه سمنان با اشاره به توصیه قرآن کریم برای ترویج فرهنگ قرضالحسنه در جامعه اسلامی اظهار کرد: پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به اقشار مختلف مردم بویژه طبقات نیازمند، امری خداپسندانه و البته ضروری است.
حجتالاسلام والمسلمین مطیعی با بیان اینکه کسی که نسبت به ارائه تسهیلات قرضالحسنه اقدام میکند، مانند کسی است که مبلغی را به خداوند قرض داده است گفت: خرسندی مردم از پرداخت تسهیلات قرضالحسنه، مایه برکت برای نظام بانکی کشور خواهد بود.
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دغدغه مردم مبنی بر غیرواقعی بودن درصد کارمزد اعلامی توسط بانکها افزود: اقناع افکار عمومی در خصوص اقدامات کمیته فقهی بانکها امری لازم و ضروری است.
امام جمعه سمنان با یادآوری دغدغه مراجع عظام تقلید در خصوص اشکالات شرعی دریافت دیرکرد از تسهیلات بانکی خاطرنشان کرد: رعایت ضوابط شرعی و اسلامی توسط بانکها، عمل به دستورات قرآنی است که باید مدنظر قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات