سعید بیاری امروز دوشنبه سوم شهریور در مراسم افتتاح استخر سرپوشیده کارگران شهر جدید صدرا با اشاره به جمعیت قابل توجه این شهر جدید افزود: شهر صدرا بعد از شیراز، پرجمعیتترین شهر استان است و با توجه به پیشبینی اسکان بیش از ۴۰۰ هزار نفر در آینده، ایجاد چنین مجموعههایی ضروری است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس اظهار کرد: مجموعه ورزشی کارگران صدرا در زمینی به مساحت چهار هکتار از سال ۱۳۷۶ کلنگزنی شده و عملیات اجرایی احداث استخر سرپوشیده آن از سال ۱۳۸۹ با اعتبار اولیه ۲۳۵ میلیارد ریال آغاز شد.
وی ادامه داد: این استخر با ارزش روز بیش از ۱۲۰۰ میلیارد ریال و بر اساس استانداردهای روز دنیا ساخته شده و شامل سونا و جکوزی است.
سیدعلاءالدین کراماتی، فرماندار شیراز هم در این مراسم با اشاره به جایگاه تاریخی فارس گفت: ما به آینده بیش از گذشته نیازمندیم و امیدواریم آینده فارس بیش از گذشته درخشان باشد.
غلامرضا توکل، نماینده شهرستانهای سروستان، خرامه و کوار در مجلس نیز با تأکید بر نیاز کارگران به خدمات ورزشی گفت: دسترسی آسان کارگران به خدمات ورزشی ضروری است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
مهدی کشاورزی، رئیس شورای اسلامی شهر صدرا هم با اشاره به سرانه ورزشی پایین این شهر افزود: افتتاح این مجموعه ورزشی کارگری بخشی از کمبودها را جبران خواهد کرد و امیدواریم فازهای بعدی با سرعت مناسب تکمیل شود.
به گزارش ایسنا، استخر سرپوشیده کارگران شهر جدید صدرا پس از سالها انتظار و با بیش از ۱۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار، با حضور مسئولان استانی و نمایندگان مجلس، به بهرهبرداری رسید. این مجموعه ورزشی، با امکاناتی از جمله سونا و جکوزی، آماده خدمترسانی به جامعه کارگری و اهالی شمال غرب کلانشهر شیراز است.
انتهای پیام
نظرات