• پنجشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404060603579
  • خبرنگار : 50040

بهره مندی ۱۵۰ نفر از رویداد «زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه» در رشت

بهره مندی ۱۵۰ نفر از رویداد «زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه» در رشت

ایسنا/گیلان سرپرست امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، از برگزاری سومین رویداد جهادی «زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه» در رشت خبر داد و گفت: بیش از ۱۵۰ نفر از بانوان از خدمات تخصصی رویداد مذکور بهره‌مند شدند.

علی گوهر پنجشنبه، ۶ شهریور در حاشیه سومین رویداد جهادی «زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه» که در رشت برگزار شد، در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این رویداد همزمان با گرامیداشت هفته دولت از سه شنبه، ۴ شهریور آغاز به کار کرد و امروز به کار خود خاتمه داد.

وی رویداد «زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه» را ویژه مناطق کم برخوردار و محروم دانست که به مدت سه روز در مجموعه فرهنگی مسجد صاحب‌الزمان(عج) واقع در خیابان آسایش ۲۱ برگزار شد و با استقبال چشمگیر بانوان و خانواده‌ها همراه بود.

سرپرست امور اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به خدمات ارائه شده در این رویداد ه جامعه هدف، تصریح کرد: مشاوره اشتغال و کاریابی، معرفی تسهیلات حمایتی، مشاوره تخصصی کارآفرینی و توسعه کسب‌وکارهای تعاونی بانوان، غربالگری سلامت و آموزش‌های پیشگیرانه، مشاوره بیمه‌ای ویژه زنان خانه‌دار، دانشجویان، روستاییان و عشایر، آموزش مهارت‌های زندگی، مدیریت بحران و تاب‌آوری اجتماعی، مشاوره مهارت‌آموزی و هدایت شغلی، مشاوره روابط کارگری و کارفرمایی، ارائه خدمات بازنشستگی و تأمین اجتماعی، ویزیت و تجویز داروی رایگان و همچنین هماهنگی برگزاری اردوی فرهنگی و آموزشی برای دختران نوجوان بخشی از این خدمات بود.

گوهر با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ نفر از بانوان از خدمات تخصصی رویداد مذکور بهره‌مند شدند، گفت: استمرار چنین طرح‌هایی در مناطق کم‌برخوردار با هدف ارتقای سلامت اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها ضرورت دارد.

وی همچنین با اشاره به شناسایی نیازهای جدید در جریان برگزاری رویداد، خاطرنشان کرد: نیاز به خدمات پاراکلینیک نظیر آزمایش و تصویربرداری و همچنین دسترسی به برخی داروها از مهمترین درخواست‌های مراجعان بود که مقرر شد در برنامه‌های آتی با همکاری مراکز درمانی و دارویی مدنظر قرار گیرد.

سرپرست امور اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان ضمن قدردانی از همکاری دستگاه‌های تابعه و نهادهای همراه، تأکید کرد: این رویداد همزمان با سراسر کشور و با هدف توانمندسازی اقتصادی زنان و خانواده در گیلان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha