• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404062313338
  • خبرنگار : 50229

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام:

ذخایر نهاده‌های دامی کشور در وضعیت مطلوب است

ذخایر نهاده‌های دامی کشور در وضعیت مطلوب است

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور، از وضعیت مطلوب ذخایر نهاده‌های دامی و روند مناسب توزیع آن‌ها در سطح کشور خبر داد و گفت: با توجه به کیفیت بالای نهاده‌های وارداتی و ظرفیت کامل انبارها، هیچ نگرانی‌ای برای تأمین نیازهای کشور در ماه‌های آینده وجود ندارد.

پرویز جعفری امروز یکشنبه ۲۳ شهریور در جریان بازدید از بندر امام خمینی به همراه اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این بازدید با هدف بررسی وضعیت انبارها و روند ورود کشتی‌های حامل نهاده‌های دامی انجام شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر ورودی بسیار خوبی از نهاده‌های دامی شامل ذرت، جو و کنجاله سویا داریم. اعضای کمیسیون کشاورزی نیز کیفیت مطلوب این نهاده‌ها و روند مناسب حمل‌ونقل آن‌ها را تایید کردند.

هیچ نگرانی‌ در خصوص ذخایر نهاده‌های دامی وجود ندارد

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور بیان کرد: روزانه حدود سه هزار کامیون نهاده دامی به نقاط مختلف کشور ارسال می‌شود که به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده در تمام استان‌ها توزیع می‌شود. این روند با نظم و کیفیت بسیار خوبی در حال انجام است.

او همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره چالش‌های ورود نهاده‌ها و کالاهای اساسی موردنیاز حوزه امنیت غذایی گفت: پس از یک دوره ۱۲روزه وقفه در تامین نهاده‌ها، به دلیل ذخایر مناسب شرکت پشتیبانی امور دام، توانستیم این خلأ را به‌خوبی جبران کنیم و بلافاصله پس از آن، واردات قابل‌توجهی به کشور انجام شد.

جعفری با اطمینان خاطر به مردم تاکید کرد: هیچ نگرانی‌ در خصوص ذخایر نهاده‌های دامی وجود ندارد. انبارهای شرکت پشتیبانی امور دام در سراسر کشور از ظرفیت کامل و نهاده‌های وارداتی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. بعید می‌دانم در چند ماه آینده مشکلی در این حوزه در سطح کشور وجود داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha