• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۳:۴۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404062515398
  • خبرنگار : 30189

حضور ویژه یک هنرمند در جشن تولد هنرمندان پیشکسوت + عکس

حضور ویژه یک هنرمند در جشن تولد هنرمندان پیشکسوت + عکس

اصغر شاهوردی، پیشکسوت صدا که نزدیک به ۱۸ سال است به دلیل سانحه تصادف( بر سر یک پروژه سینمایی) در بستر بیماری است با حضور در جشن تولد هنرمندان پیشکسوت، در ماه تولدش در کنار همکارانش حاضر شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، مراسم سیزدهمین سالگرد تاسیس موسسه هنرمندان پیشکسوت و آیین پاسداشت و تکریم هنرمندان پیشکسوت متولد خرداد، تیر، مرداد و شهریور با حضور هنرمندان رشته های مختلف شامگاه سه‌شنبه(۲۵شهریورماه) در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد.

در این مراسم محمدباقر نوبخت رییس سابق سازمان برنامه و بودجه( در دولت یازدهم و دوازدهم)، علی جنتی (وزیر سابق فرهنگ در دولت یازدهم)، علی ربیعی دستیار رییس جمهور در امور اجتماعی و حجت‌الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با تقدیر از نقش هنرمندان در ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی، هنر ایران را «حکمت‌بنیان» توصیف کرد.

وی اظهار کرد: هنر در ایران از قبل از اسلام حکمت‌بنیان بوده؛ حکمت خسروانی که خرد و اخلاق بوده و پس از اسلام نیز این مسیر ادامه یافت.

خسروپناه با اشاره به نقش شیخ شهابالدین سهروردی در تلفیق حکمت خسروانی و قرآنی، افزود: ایران از قدیم‌الایام با حکمت سر و کار داشته که پیونددهنده ملک، ملکوت ، عقل و اخلاق است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، خلق آثار هنری در تمامی حوزه‌ها از جمله نمایشی، تجسمی، موسیقی و سینما را عامل انتشار سبک زندگی اخلاق‌محور و خانواده‌محور در جامعه دانست و خطاب به هنرمندان گفت: شما با اجرای برنامه‌های ارزشمند و خلق آثار حکیمانه، دل مردم را شاد می‌کنید.

وی در پایان سخن با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی گوش شنوا برای دریافت نظرات و راهنمایی‌های هنرمندان دارد، ابراز امیدواری کرد مصوبات این شورا در مسیر رشد و بالندگی هنر ایرانی قرار گیرد.

در ادامه این مراسم از جمعی از هنرمندان پیشکسوت تجلیل به عمل آمد.

حضور ویژه یک هنرمند در جشن تولد هنرمندان پیشکسوت متولد تابستان + عکس

سپس علی ربیعی -دستیار رئیس‌جمهور در امور اجتماعی- با اشاره به نقش بی‌بدیل هنرمندان در ایجاد «قدرت معنایی» برای جامعه ایران، گفت: آنچه که مردم را در میانه حوادث سخت حفظ کرد، پدیده‌ای به نام قدرت معنایی بود و این قدرت را شما هنرمندان ایجاد کردید.

او با بیان اینکه نسل‌های مختلف با آثار هنرمندان زندگی کرده و «حال» کرده‌اند، ادامه داد: نسل‌ها با شماها زندگی کردند، سن‌های مختلف با شما خوشحالی کردند. 

دستیار رئیس‌جمهور در امور اجتماعی با مروری تاریخی بر نقش سینما و موسیقی در دهه‌های ۴۰ و ۵۰، افزود: سینمای دهه ۴۰ به مهاجران سرگشته شهرهای بزرگ که آرزوی زندگی بهتر داشتند، امید می‌داد. موسیقی اعتراضی دهه ۵۰ با آثاری از هنرمندانی مانند فرهاد، ترکیبی بی‌نظیر خلق کرد.

وی در ادامه با اشاره به مقاومت فرهنگی جامعه ایران، تصریح کرد: اگر امروز جامعه ما با قدرت فرهنگی و معنایی خود به دشمن "نه" می‌گوید، حاصل تلاش‌های شما، موسیقی شما، ادبیات تولیدشده، رمان‌ها و فیلم‌های شما بوده است.

ربیعی با قدردانی از هنرمندان، اقدامات دولت برای حمایت از آنان از جمله راه‌اندازی صندوق حمایت و تلاش برای حل مشکلات تأمین اجتماعی را ناکافی خواند و گفت: می‌دانم که این اقدامات واقعاً تکامل زحمات شما نبوده و باید مسیر طولانی‌ای طی شود. امیدواریم در سه سال باقی‌مانده دولت بتوانیم کاری بکنیم.

وی در پایان سخن خطاب به هنرمندان گفت: سلامت باشید، سرزنده باشید و عمر طولانی داشته باشید. دیدن شماها به ما انرژی می‌دهد.

حضور ویژه یک هنرمند در جشن تولد هنرمندان پیشکسوت متولد تابستان + عکس

پس از آن داریوش ارجمند -بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون- با اشاره به حوادث اخیر کشور، گفت: رژیم منحوس صهیونیستی خانه ما را در صدا و سیما آتش زد، اما به لطف خداوند و مردم این سرزمین، وطن را دوباره خواهیم ساخت.

وی با بیان اینکه «این سرزمین هیچ‌گاه خالی از حجت نبوده»، افزود: هر زمان پرچم از دست سرداری افتاده، سردار دیگری در ظرف چند ساعت جانشین او شده است. ما مردمی وطن‌دوست، مسلمان، شیعه و دوستدار مردم، خاک و سرزمینمان هستیم.

ارجمند با تأکید بر غنای تاریخی و فرهنگی ایران، تصریح کرد: کشوری با ۱۲ هزار سال تاریخ را چه می‌توانی بکنی؟ وسعت و جمعیت ما را چه کسی دارد؟ ما ملتی آزاد، مستقل و افتخارآفرین هستیم.

این هنرمند پیشکسوت در ادامه با تجلیل از سرداران شهید و هنرمندان، خطاب به حاضران گفت: امیدوارم سال پیش رو برای همه شما و کشورمان سال پربرکتی باشد. به بزرگی ایران، فرهنگ، دین، سرداران و هنرمندانمان افتخار کنیم و مانند آنانی که برای این مملکت جان دادند، باشیم.

وی در پایان سخن با قدردانی از برگزارکنندگان مراسم، آرزوی کرد که این جشن تولدها به صورت سنتی ماندگار و ادامه‌دار باشد.

سپس انسیه شاه‌حسینی کارگردان دقایقی را در حمایت از هنرمندان پیشکسوت و تولید آثار ارزشی سخن گفت.

حضور ویژه یک هنرمند در جشن تولد هنرمندان پیشکسوت متولد تابستان + عکس

از نکات قابل توجه این مراسم حضور «اصغر شاهوردی» از پیشکسوتان صدا بود، این هنرمند آبان‌ماه سال ۱۳۸۶ پس از بازگشت از لوکیشن فیلم «چراغی در مه» از شمال کشور دچار حادثهٔ رانندگی و آسیب دیدگی مغزی جدی شد و همسرش در این سال ها از او نگهداری می‌کند.

بیشتر بخوانید:

روایتی عاشقانه از ۱۶ سال خانه نشینی اصغر شاهوردی

در بخش پایانی این‌ مراسم سیدعباس عظیمی -رئیس مؤسسه هنرمندان پیشکسوت- با قدردانی از رزمندگان و شهدای عملیات اخیر دفاعی کشور، گفت: اگر امروز ما با آرامش اینجا دور هم نشسته‌ایم و جشن می‌گیریم، این به برکت رشادت رزمندگان است که دشمن صهیونیستی و آمریکا را مجبور به توقف و آتش‌بس کردند.

او با اشاره به کلیپی از پایگاه موشکی امام علی(ع) خرم‌آباد، اظهار کرد: در این حمله، ۷۰ موشک از سمت این پایگاه به اسرائیل شلیک شد و در این نبرد تعدادی از سربازان ما شهید شدند .ما درود می‌فرستیم به روح پرفتوح تمام شهدای این جنگ ۱۲ روزه.

رئیس مؤسسه هنرمندان پیشکسوت با عذرخواهی بابت تأخیر در برگزاری جشن‌های تولد به دلیل وقایع محرم، صفر و جنگ ۱۲ روزه، افزود: این تأخیر یک لذت هم داشت و آن اینکه توانستیم جشن ۱۳ و ۱۴ سالگی را با جمعیت بیشتری در کنار هم برگزار کنیم.

وی در پایان با اعلام واریز هدایای نقدی تولد به حساب بانکی هنرمندان ، از حضورشان در این محفل قدردانی‌ کرد.

حضور ویژه یک هنرمند در جشن تولد هنرمندان پیشکسوت متولد تابستان + عکس

سپس سیدعباس عظیمی‌ بیانیه تولد ۱۳سالگی موسسه هنرمندان پیشکسوت را قرائت کرد. 

حضور ویژه یک هنرمند در جشن تولد هنرمندان پیشکسوت متولد تابستان + عکس

اسامی هنرمندان متولدین خرداد، تیر، مرداد و شهریور حاضر در این مراسم بدین شرح است:

هنگامه اخوان، جهانگیر الماسی، شهین پزشکی، علی پویانیا، اکرم‌السادات حسینی، داود حیدری، جعفر دهقان، بهناز ذاکری، محمدرضا رحمانی لشگری، سیدعباس روحانی، محمدتقی شاهرخ، زهره شکوفنده، مریم شیخ‌مهدی، مهری شیرازی، امیر صادقی، علی صفری، یوسف صمدی بهرامی، زیدالله طلوعی، مهدی عتیقی‌مقدم، علی علی، جاسم غضبانپور، حسین فخیمی، ناصر فیض، هادی منتظری، ساسان مویدی، علی نعمتی، منوچهر نوح‌سرشت و خانواده زنده‌یاد ناصر هوشمند وزیری هنرمندان خرداد ماهی حاضر در این مراسم بودند.

داریوش ارجمند ، رضا اسماعیلی، مرتضی اعیان ، بهراد امین‌سلماسی، ناصر انصاری ، هادی آرزم ، سیدجواد آشفته، محمدمهدی چایانی، سیده فرشته حسینی، محمدحسین حیدری، مهدی خاویان قدیانی، محمد دائم‌کار، غلامرضا راهپیما،محمد رضایی، حسن ضرغامی، محمد فیلی ، عبدالحمید قدیری ، کریم قربانی، عباس کاشی‌تراش اصفهانی، شکرخدا گودرزی، جمشید مجدوفایی، محمدحسین محبعلی، پروین محبی ، احمد ناطقی و سیدناصر هاشم‌زاده هنرمندان تیر ماهی حاضر در مراسم بودند.

سیمون آیوازیان ، خانواده زنده‌یاد منوچهر پناهی نژاد، بامداد جویباری، محمد حمزه زاده ، علی رحیمیان ، محمدمهدی رحیمیان ،خانواده زنده‌یاد داود رشیدی ، سیدحسن سلطانی ،حسین شادی ، اسداله شعبانی ، هومن صدر ، محمود فدایی ، رضا فیاضی ، خانواده زنده‌یاد احمد فیناستیان ، قوام‌الدین قاسمی ، محید قناد ، کیومرث قورچیان ، حسن نیک‌نژاد ، اکبر نیکانپور و مرتضی وفایی هنرمندان تیر ماهی حاضر در مراسم بودند.

محمد احدی، محمد احمدی ، علی‌اصغر اسکندری، هوشنگ توکلی، مسعود حسنخانی، محمد حقیقی، گوهر خیراندیش ، پرویز روزبه ، علی‌اصغر ریسه ، علی اصغر زعیمی ، محمد سلمانی‌ثمرین ، شریف ثنایی ، علی‌اصغر شاهوردی ، محمدحسین عماد ، خانواده‌ زنده‌یاد مهرزمان فخارمنفرد ، محمود فرهنگ ، عباس مشهدی‌زاده ، مهدی میرزاعلی و احمد وکیلی هنرمندان شهریور ماهی در این مراسم بودند.

گزارش تصویری این مراسم را در اینجا ببینید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha