• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404062917400
  • منبع : نمایندگی اردبیل

سه شکارچی در زیستگاه کل و بز خلخال دستگیر شدند

سه شکارچی در زیستگاه کل و بز خلخال دستگیر شدند

ایسنا/اردبیل رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال گفت: ۳ شکارچی با یک قبضه سلاح گلوله زنی دوربین دار در حاشیه جاده سرچم در زیستگاه کل و بز خلخال شناسایی و دستگیر شدند.

حسین معصوم زاده ۲۹ شهریور با اعلام این خبر در جمع تعدادی از خبرنگاران اظهار کرد: در ادامه تلاش‌های شبانه‌روزی محیط‌بانان برای مبارزه با شکار غیرمجاز، سه نفر شکارچی با یک قبضه سلاح گلوله زنی دوربین دار که در حاشیه جاده سرچم و در زیستگاه کل و بز اقدام به شکار کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه این متخلفین به پاسگاه نیروی انتظامی انتقال داده شدند، ادامه داد: ادوات ضبط شده از این شکارچیان شامل یک قبضه اسلحه گلوله زنی دوربین دار، هشت فشنگ مرمی دار، یک دستگاه مسافت سنج لیزری، یک دستگاه دوربین چشمی بود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال اضافه کرد: یکی از شکارچیان دستگیر شده سال قبل هم در زیستگاه مذکور دستگیر شده بود.

معصوم زاده گشت و حضور مستمر یگان حفاظت محیط زیست شهرستان خلخال بطور شبانه روزی در پاسگاه‌های محیط بانی را یادآور شد و گفت: بر اساس ماده ۶۸۰ قانون مجازات اسلامی هر فرد برخلاف مقررات و بدون مجوز قانونی اقدام به شکار یا صید حیوانات و جانوران وحشی حفاظت شده کند به حبس از سه‌ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

وی از همیاران و دوستداران محیط زیست خواست، در صورت مشاهده و یا اطلاع از هر گونه تخلفات زیست‌محیطی مراتب را به اولین پاسگاه محیط‌بانی، پاسگاه انتظامی و یا به سامانه ارتباط مردمی ۱۵۴۰ حفاظت محیط‌ زیست استان گزارش کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha