• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404063018470
  • خبرنگار : 30147

مدیر آموزش و پرورش شهرستان:

۲۵ درصد مدارس کاشمر فرسوده‌اند

۲۵ درصد مدارس کاشمر فرسوده‌اند

ایسنا/خراسان رضوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر با اشاره به اینکه علیرغم تمامی اقدامات صورت گرفته اما هنوز ۲۵ درصد مدارس فرسوده‌اند، گفت: آموزش‌وپرورش بعنوان بنیادی‌ترین نهاد اجتماعی، باید در فضایی سالم و ایمن شکل بگیرد تا دانش‌آموزان بتوانند به بهترین نحو ممکن علم و دانش را فرا بگیرند.

علیرضا رئوفی یکشنبه ۳۰ شهریور در آیین بهره‌برداری از یک مدرسه شش‌کلاسه در روستای فدافن با گرامیداشت شروع سال تحصیلی جدید گفت: دبیرستان ‌شش‌کلاسه دخترانه «نسیم دانایی» با مساحت ۴۰۰ مترمربع و با اعتبار ۹ میلیارد تومان بصورت دولتی  - خیری به بهره‌برداری رسید.

وی با تقدیر از حاج محمد عیسی‌زاده، خیر نیک‌اندیش این دبیرستان که با تأمین ۳۰ درصد هزینه ساخت و ورثه نیک اندیش مرحوم نجفی با اهدا زمین، در ساخت این دبیرستان شش‌کلاسه مشارکت کردند، افزود: ۱۵۶ دانش‌آموز با استعداد از امروز در مدرسه‌ای زیبا، مجهز و ایمن به تحصیل خواهند پرداخت.

رئوفی با تأکید بر اینکه مدرسه‌سازی در شهرستان کاشمر با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود و توسط اداره‌کل نوسازی مدارس استان خراسان رضوی در حال انجام است، اظهار کرد: دومین پروژه شش‌کلاسه روستای فدافن نیز بصورت مشارکتی در حال اجراست و تا مرحله اسکلت آهن پیش رفته است.

۲۵ درصد مدارس کاشمر فرسوده هستند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر بیان کرد: در ماه‌های آینده تعدادی دیگر از پروژه‌های عمرانی شهرستان کاشمر تکمیل شده و به بهره‌برداری می‌رسند.

وی با بیان اینکه بزودی یک مدرسه دوازده‌کلاسه دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: در حال حاضر ۴۲ هزار دانش‌آموز در ۱۸۲ مدرسه و هزار و ۱۰۰ کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.

رئوفی با اشاره به اینکه در راستای توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی اقدامات خوبی انجام شده است، بیان کرد: ادارات شهرستان نیز در به سرانجام رساندن پروژه‌های آموزشی همکاری بسیار خوبی داشته‌اند.

وی از تأمین تجهیزات مورد نیاز این آموزشگاه از طریق اداره کل نوسازی مدارس استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: تمام تلاش بر این بوده تا آموزشگاه همزمان با شروع سال تحصیلی به بهره‌برداری برسد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کاشمر با بیان اینکه از مهرماه امسال ۱۸ کلاس درس به کلاس‌های آموزش و پرورش اضافه شده است، افزود: امیدواریم بتوانیم بیش از این زمینه‌ساز مشارکت خیرین در پروژه‌های نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش باشیم.

توسعه فضای آموزشی یکی از جنبه‌های عدالت آموزشی

محمد فرماندار کاشمر با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به خصوص به دانش آموزان روستای فدافن گفت: رئیس جمهوری از همان ابتدا بر توسعه عدالت آموزشی تأکید بسیاری داشته‌ است.

وی توسعه فضای آموزشی را یکی از جنبه‌های عدالت آموزشی دانست و افزود: در استان هم نهضت بزرگی برای احداث فضاهای آموزشی توسط استاندار خراسان رضوی آغاز شده است.

فرماندار کاشمر با بیان اینکه طی دو ماه آینده تعداد قابل توجهی فضای آموزشی در شهرستان کاشمر به بهره‌برداری خواهد رسید، اظهار کرد: این فضاها بعنوان یک گام مهم در راستای بهبود زیرساخت‌های آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش در منطقه به شمار می‌آیند.

۲۵ درصد مدارس کاشمر فرسوده هستند

قربانی اضافه کرد: افتتاح این مدارس جدید می‌تواند به کاهش تعداد مدارس فرسوده و بهبود کیفیت آموزشی در شهرستان کمک شایانی نماید.

جذب ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار فقط در حوزه مدارس

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت کرد: بعد از زمین‌لرزه سال گذشته در منطقه ترشیز بالغ‌بر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار فقط در حوزه مدارس جذب شد و تخصیص یافت.

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین با اشاره به اینکه طی این مدت تعداد مدارس قابل توجهی به بهره‌برداری رسیدند، بیان کرد: به زودی فضاهای آموزشی دیگری نیز به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی با بیان اینکه طی چند سال گذشته بیش از ۳۷ چمن مصنوعی در منطقه ترشیز نصب شده است، خاطرنشان کرد: تلاش ما بر ایجاد فضای مناسب برای دانش آموزان است.

مدارس محل پرورش دانشمندان پر افتخار و پرشور است

امام جمعه کاشمر گفت: اینکه دانشگاه دفاع مقدس با آغاز مدارس تلاقی پیدا کرده باید به فال نیک گرفت.

حجت‌الاسلام جواد طاهری با بیان اینکه انقلاب اسلامی پناهگاه مستضعفین عالم است، بیان کرد: گرچه تاکنون گام‌های محکمی برداشته‌ایم اما هنوز راهی بسیار سخت در پیش داریم.

وی با اشاره به اینکه دشمن در تلاش است تا با تحریم و تهدید و تبلیغات دروغین به این نظام و کشور ضربه بزند، اظهار کرد: خداوند متعال برای کسب علم ارزش و اهمیت بسیاری قائل است.

طاهری با بیان اینکه خداوند متعال بهترین بندگان خود را معلم قرار داد، اظهار کرد: مسئولان باید در خدمت معلمان، مربیان و دانش آموزان باشند و در راستای رفع مشکلات تلاش کنند.

امام جمعه کاشمر گفت: مدارس محل پرورش دانشمندان پر افتخار و پرشور است؛ آینده کشور در همین کلاس‌های درس ساخته می‌شود.

وی مهم‌تر از معادن و کارخانه‌ها را انسان‌ها دانست و تصریح کرد: اینجا محل تولد دانشمندان دارای علم، ایستادگی و استقامت است.

امام جمعه کاشمر با تأکید بر اینکه علیرغم تمامی اقدامات انجام شده اما در حوزه ساخت مدارس مظلوم واقع شده‌ایم، بیان کرد: متأسفانه به دلیل زمین‌لرزه پنج‌ریشتری سال گذشته تعداد مدارس قابل توجهی غیرقابل استفاده شدند.

وی با بیان اینکه در ساخت مدارس نیازمند کمک خیرین هستیم، افزود: ما باید فضایی را فراهم کنیم که در آن دانش‌آموزان بتوانند با انگیزه و اشتیاق بیشتری به تحصیل بپردازند و به پرورش استعدادهای خود بپردازند.

در پایان مراسم از خیرین مدرسه‌ساز نیز قدردانی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha