• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404070100525
  • خبرنگار : 50038

فرماندار ملایر:

باید به سمت کیفی‌سازی آموزش و مهار آسیب‌های اجتماعی در مدارس برویم

باید به سمت کیفی‌سازی آموزش و مهار آسیب‌های اجتماعی در مدارس برویم

ایسنا/همدان فرماندار ملایر با بیان اینکه مشکلات سخت‌افزاری و زیرساختی در شهرستان ملایر مانع برنامه‌ریزی برای تعلیم و تربیت نیست، گفت: آنچه ذهن مرا به شدت مشغول کرده، موضوع کیفی‌سازی آموزش و مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

سید رسول حسینی سه‌شنبه یکم مهر در آیین بازگشایی مدارس و همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در دبیرستان شهید یزدانیار، با تبریک این ایام، بر لزوم حرکت به سمت کیفی‌سازی محتوای آموزشی و توجه جدی به مهار آسیب‌های اجتماعی در مدارس تأکید کرد.

باید به سمت کیفی‌سازی آموزش و مهار آسیب‌های اجتماعی در مدارس برویم

وی از انحراف مأموریت اصلی شوراهای آموزش و پرورش از مسائل محتوایی و کیفی به سمت موضوعات حاشیه‌ای مانند لباس فرم و پروژه‌های عمرانی انتقاد کرد و افزود: معلمان، مربیان مدارس و متولیان امر آموزش و پرورش باید تمام تلاش خود را برای کیفی‌سازی مطالب آموزشی در مدارس بکار گیرند.

باید به سمت کیفی‌سازی آموزش و مهار آسیب‌های اجتماعی در مدارس برویم

حسینی با هشدار نسبت به قرار گرفتن بخش قابل توجهی از دانش‌آموزان در معرض آسیب‌های اجتماعی، از معلمان خواست با تلاش بیشتر و مسلح کردن خود به علم روز، نقش مؤثر خود را در مهار این آسیب‌ها ایفا کنند.

این مقام مسئول افزود: اگر به دنبال ارتقای سطح علمی خود نباشیم و خود را مسلح نکنیم، آمار آسیب‌های اجتماعی افزایش خواهد یافت و تنها کسانی که می‌توانند این آسیب‌ها را مهار و ریشه‌کن کنند، معلمان هستند.

حسینی از مدیران و دبیر شورای آموزش و پرورش خواست دستور کار شورا را به سمت کیفی‌سازی آموزشی سوق دهند و از دانش‌آموزان نیز خواست با دقت در درس و ارتباط مستمر با مدرسه، در این مسیر با معلمان خود همراه باشند و تأکید کرد: والدین از طریق انجمن اولیا و مربیان ارتباط خود با مدرسه و معلمان را مستحکم کنند.

باید به سمت کیفی‌سازی آموزش و مهار آسیب‌های اجتماعی در مدارس برویم

به گزارش ایسنا،  همزمان با سراسر کشور، زنگ بازگشایی مدارس در تمامی مدارس شهرستان ملایر و به صورت نمادین در دبیرستان شهید یزدانیار با حضور مدیران، معلمان، مربیان، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، والدین و دانش‌آموزان به صدا درآمد. در حاشیه این مراسم، یک اصله نهال به یاد شهدا توسط فرماندار و نماینده شهرستان غرس شد. همچنین از خانواده معظم شهید والامقام آقاربیع با اهدای لوح و هدایا تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha