• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404070200896
  • خبرنگار : 51012

اشتغال ۴۳۰۰ زندانی در ۸۰ کارگاه استان اصفهان

اشتغال ۴۳۰۰ زندانی در ۸۰ کارگاه استان اصفهان

ایسنا/اصفهان مدیر بنیاد تعاون زندانیان اصفهان گفت: ۴۳۰۰ زندانی در قالب ۸۰ کارگاه مشغول فعالیت هستند و طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ بیش از ۹۰ میلیارد تومان حقوق دریافت کرده‌اند.

سروش نیک‌اختر، صبح امروز چهارشنبه دوم مهر در جریان بازدید از بخش کارخانجات زندان مرکزی اصفهان با اشاره به ظرفیت‌های اشتغال کارگاهی زندانیان اظهار کرد: امروز شاهد فرآیندهای اشتغال کارگاهی در داخل زندان هستیم. در حال حاضر، کارگاهی که مورد بازدید قرار گرفته با بهره‌گیری از ظرفیت کارآفرینان و گروه انتخاب، به تولید دسته‌سیم‌های مورد استفاده در انواع لوازم خانگی مشغول است.

وی با بیان اینکه مجموع اشتغال این کارگاه حدود ۱۰۰ نفر نیروی زندانی را شامل می‌شود، افزود: روند فعالیت به این شکل است که زندانیان از بند همجوار این فضای کارگاهی که با عنوان بند کارگری نامگذاری شده، هر صبح به مجموعه کارخانه‌جات منتقل می‌شوند و در فضاهای کارگاهی زیر نظر سرپرستانی که از بیرون و غیرزندانی هستند، به فعالیت می‌پردازند. این افراد ضمن دریافت آموزش‌های لازم، تا حدود ساعت چهار بعدازظهر در شیفت اول مشغول به کار هستند و کارگاه‌هایی که نیازمند شیفت دوم باشند، از ساعت چهار بعدازظهر تا ۱۰ شب نیز فعال خواهند بود.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان بیان کرد: این توضیحات تنها مربوط به این کارگاه نیست، بلکه به طور کلی در سطح استان اصفهان حدود ۸۰ کارگاه فعال وجود دارد که امروز ۲۳ کارگاه آن در همین فضا مورد بازدید قرار می‌گیرد. مجموعاً در استان حدود چهار هزار و ۳۰۰ نفر زندانی در قالب اشتغال نشسته، نیمه‌باز و رای‌باز مشغول به فعالیت هستند. در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ نیز بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان حقوق در وجه زندانیان پرداخت شده است.

نیک‌اختر با تأکید بر تنوع حوزه‌های فعالیت در کارگاه‌های زندان‌های استان گفت: بسیاری از این مشاغل صنعتی هستند و زندانیان با حضور در این فضاها تخصص‌هایی را فرا می‌گیرند که پس از پایان دوران محکومیت و آزادی نیز بتوانند در خارج از زندان به فعالیت خود ادامه دهند.

وی خاطرنشان کرد: در طی سال‌های گذشته با همکاری اداره کل زندان‌های استان اصفهان، اقدامات متعددی در زمینه اشتغال زندانیان انجام شده است، اما جای خالی مجموعه‌های رسانه‌ای برای بازتاب این اقدامات به‌وضوح احساس می‌شود. امروز فرصت مناسبی فراهم شده تا رسانه‌ها با حساسیت بیشتری این موضوع را دنبال کنند، چرا که ایجاد اشتغال برای چهار هزار و ۳۰۰ نفر زندانی تازه آغاز راه است و می‌تواند زمینه‌ساز اتفاقات بسیار خوبی در آینده باشد.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان افزود: تحقق کامل این هدف به‌تنهایی از عهده بنیاد تعاون و حوزه زندان‌ها خارج است و صرفاً با اطلاع‌رسانی جامع در سطح کشور و میان عموم مردم می‌توان کارآفرینان بیشتری را به همکاری در حوزه زندان‌ها جذب کرد تا حق مطلب ادا شود. قطعاً ما به‌تنهایی نمی‌توانیم این مسیر را طی کنیم و وظیفه و مسئولیتی که رسانه‌ها در این زمینه دارند، کمک بسیار بزرگی برای ما خواهد بود.

نیک‌اختر در پایان گفت: در طول مسیر بازدید، اگر موضوع یا پرسشی به ذهن دوستان برسد، بنده آماده ارائه توضیحات و همکاری در این زمینه هستم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha