• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404070201054
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه الزهرا تاکید کرد

ضرورت تربیت دینی دانشجویان در کنار آموزش‌های علمی و تخصصی

ضرورت تربیت دینی دانشجویان در کنار آموزش‌های علمی و تخصصی

رئیس دانشگاه الزهرا بر ضرورت تربیت دینی دانشجویان در کنار آموزش‌های علمی و تخصصی تاکید کرد و گفت: آموزش عالی کشور علاوه بر عالم کردن دانشجویان، باید اهتمام ویژه‌ای به متدین کردن آنان داشته باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر زهرا ناظم بکائی در شصت و هفتمین اجلاس معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها در دانشگاه الزهرا به اهمیت مقوله فرهنگ به عنوان شناسنامه و هویت ملی اشاره و  تأکید کرد؛ توجه ویژه به تربیت دینی دانشجویان در کنار آموزش علم و تخصص امری ضروری است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به معنای لغوی و تعاریف مختلف فرهنگ، آن را مجموعه‌ای پیچیده از دانش‌ها، باورها، قوانین و آداب زندگی دانست که هویت ملی و سبک زندگی افراد را شکل می‌دهد.

ناظم بکائی با بیان اینکه فرهنگ مانند آب و هوا، عنصری حیاتی در زندگی انسان‌هاست، به انواع فرهنگ‌ها از جمله فرهنگ ملی، عمومی، تخصصی و سازمانی اشاره کرد و گفت: فرهنگ ملی، که هویت یک ملت را در طول نسل‌ها تعریف می‌کند، همواره در معرض تهاجم و تقابل فرهنگی است و نیازمند پاسداری و حفظ با مکانیسم‌های دفاعی خاص خود است.

رئیس دانشگاه الزهرا ضمن افتخار به تمدن کهن ایران، فرهنگ غنی و ریشه‌دار کشورمان را یادآور شد و تصریح کرد: فرهنگ ما با ویژگی‌های علم و ایمان تعریف شده است. در طول تاریخ، دانشمندان بزرگی، چون زکریای رازی، ابوریحان بیرونی، خوارزمی و ابن سینا، مرزهای دانش را در زمان خود درنوردیدند و افرادی که با خداوند متعال ارتباطی عمیق داشتند و پیش از ورود به جامعه، هویت خود را یافته بودند، رمز اقتدار علمی‌شان همین بود.

این استاد دانشگاه الزهرا با تأکید بر مسئولیت آموزش عالی در شرایط کنونی، اظهار کرد: آموزش عالی کشور علاوه بر عالم کردن دانشجویان، باید اهتمام ویژه‌ای به متدین کردن آنان داشته باشد. این به معنای سوق دادن دانشجو به تفکر در آفاق و انفس، درک حقوق متقابل انسان‌ها و اجرای قانون علت و معلول در جهان آفرینش است.

ناظم بکائی در پایان به تلاش‌های مستمر دانشگاه الزهرا برای ایجاد بستر مناسب و ساختارهای ضروری در جهت تحقق این اهداف اشاره کرد و بر اهمیت پیوند علم و ایمان در تربیت نسل آینده تأکید ورزید.

رئیس دانشگاه الزهرا گفت: دانشگاه باید زیست‌بومی باشد که علم و تخصص را در قالب هویت ملی جوانان ما بارگذاری کند تا دانشمندی فرهیخته تربیت شود که اقتدار علمی را در کنار معرفت نفس و سبک زندگی سالم، با دو بال دین و دانش به دست آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha