• شنبه / ۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404070502839
  • منبع : نمایندگی اردبیل

سرپرست نوسازی مدارس استان اردبیل خبر داد

تسریع در نهضت مدرسه‌سازی اردبیل با اولویت مناطق محروم و پروژه‌های خیرساز

تسریع در نهضت مدرسه‌سازی اردبیل با اولویت مناطق محروم و پروژه‌های خیرساز

ایسنا/اردبیل سرپرست نوسازی مدارس استان اردبیل گفت: مشکلات مدارس محروم ایران‌آباد، پروژه‌های خیرساز شهرک مخابرات و ساحلی، آغاز ساخت مدارس کشت و صنعت مغان، تأمین مالی مدرسه دارالفنون ۲ توسط بانک پاسارگاد و طرح‌های مولدسازی بررسی شد.

امیر لامعی جوان ۵ مهر در جلسه نهضت مدرسه‌سازی استان، با اشاره به وضعیت فضاهای آموزشی منطقه ایران‌آباد اردبیل گفت: این منطقه یکی از محروم‌ترین و پرجمعیت‌ترین مناطق دانش‌آموزی است و در خصوص مکان‌یابی و تأمین زمین مدرسه جدید، هماهنگی‌های لازم با شهرداری انجام شده است. با تسریع در فرآیند اجرایی امیدواریم هرچه زودتر عملیات احداث مدرسه آغاز شود.

وی در ادامه افزود: در حوزه مدارس خیرساز، دو پروژه مهم در شهرک مخابرات و شهرک ساحلی با مشارکت خیرین نیک‌اندیش در حال پیگیری است و تلاش داریم با همراهی مردم و خیرین، این پروژه‌ها سریع‌تر به نتیجه برسد.

سرپرست نوسازی مدارس استان همچنین از آغاز پروژه‌های کشت و صنعت مغان خبر داد و گفت: این مجموعه در اقدامی ارزشمند ساخت دو مدرسه ۱۲ و ۶ کلاسه را تقبل کرده است و با تحویل پروژه‌ها به پیمانکار، عملیات اجرایی در حال شروع است و جا دارد از این اقدام ماندگار مجموعه کشت و صنعت مغان قدردانی کنیم.

لامعی جوان در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: در خصوص پروژه مدرسه دارالفنون ۲ نیز پس از ارزیابی محل مدرسه، بانک پاسارگاد به‌عنوان پشتیبان مالی معرفی شده و انتظار داریم اجرای پروژه در کوتاه‌ترین زمان آغاز شود.

وی با اشاره به اهمیت مولدسازی فضاهای آموزشی گفت: در شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر و پارس‌آباد، طرح‌های مولدسازی در دست بررسی و برنامه‌ریزی است تا بتوانیم از این ظرفیت برای توسعه و نوسازی مدارس بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه جلسه، فرماندار خلخال از وجود ۱۶ پروژه مدرسه‌سازی در این شهرستان خبر داد و افزود: ۵ مدرسه آماده تحویل است و ۶ پروژه دیگر تا آذرماه تکمیل خواهد شد. همچنین پروژه ساخت استخر دانش‌آموزی ۱۵ درصد پیشرفت داشته است. برای مدارس نیمه‌تمام نیز مقرر شد موانع موجود رفع شود تا این پروژه‌ها سریع‌تر تحویل دانش‌آموزان شود.

در جمع‌بندی مباحث، سبحانی معاون امور عمرانی استاندار اردبیل با تأکید بر لزوم تسریع در اجرای پروژه‌ها گفت: پروژه‌هایی که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند باید در اولویت تکمیل قرار گیرند. این اقدام می‌تواند گامی مؤثر در کاهش محرومیت و تحقق عدالت آموزشی در استان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha