با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه قمر بنیهاشم چهارمحال و بختیاری، دو انبار نگهداری اموال مسروقه عمومی و دولتی شامل ترانسهای برق، ژنراتور و سایر اموال سرمایهای شرکتهای دولتی و خصوصی در استان کشف و ضبط شد که ارزش اموال کشف شده در حدود ۸۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
عامل اصلی سرقت اموال دولتی و عمومی مسروقه در چهارمحال و بختیاری شناسایی و تحت پیگرد قضایی قرار گرفته و تحقیقات جهت شناسایی و دستگیری سایر عوامل احتمالی دخیل در سرقت این اموال ادامه دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سپاه قمر بنیهاشم(ع)، در روز دوشنبه ۲۶ مرداد، سازمان اطلاعات سپاه ضمن تشکر از مشارکت مردم فهیم استان در همکاری با فرزندان خود در راستای ایجاد امنیت پایدار و خنثی سازی توطئه دشمنان، هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس تلفنی ۱۱۴ به این سازمان اطلاع رسانی کنید.
انتهای پیام

