• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404070805080
  • خبرنگار : 50191

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان خبر داد

رشد ۱۳ درصدی تولید مرغ در سیستان و بلوچستان

رشد ۱۳ درصدی تولید مرغ در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال تا پایان شهریور ماه، جوجه‌ریزی بیش از ۱۳.۵ میلیون قطعه انجام شده که حاصل آن تولید بیش از ۲۴ هزار تن گوشت مرغ و رشد ۱۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مهدی حسینی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به الزامات قانونی ذبح دام در کشتارگاه‌ها، اظهار کرد: بر اساس ماده دو آیین نامه اجرایی ماده ۱۸ قانون سازمان دامپزشکی کشور هر نوع دام کشتاری باید در کشتارگاه ذبح شود و بر اساس بند ب ماده ۱ آن، دام کشتاری به هر نوع دام و طیوری که برای مصرف غذایی انسان کشتار می گردند اطلاق می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت کشتارگاه‌های فعال استان تنها پاسخگوی ۴۰ درصد از حجم تولید ما است. در سال‌های گذشته نیز به دلیل محدودیت‌های بازار و رقابت با محصولات سایر استان‌ها، امکان فروش بیش از ۱۰ تا ۱۵ درصد تولید از این طریق فراهم نبود. بر همین اساس، درخواست‌های لازم را برای تخصیص سامانه سماسط به وزارتخانه ارائه کردیم تا بتوانیم مجوز جوجه‌ریزی را متناسب با ظرفیت تحویل به کشتارگاه‌ها تنظیم کنیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده تصریح کرد: خوشبختانه در یک تا دو سال گذشته، با تلاش و بازاریابی انجام‌ شده توسط کشتارگاه‌ها و استقبال قابل توجه مردم از مرغ کشتار روز، همچنین با مصوبه تنظیم بازار استان مبنی بر لزوم تحویل حداقل  ۳۰ درصد مرغ تولیدی با قیمت مصوب به صورت هفتگی و با هماهنگی کامل اتحادیه مرغداران(به نمایندگی از مرغداران)، سهمیه ۳۰ درصدی تحویل به کشتارگاه را به واحدهای پرورشی ابلاغ می‌کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی در ادامه بر برنامه بلندمدت خود تأکید کرد: رسالت ما این است که با همکاری اداره کل دامپزشکی، اتحادیه و مدیران کشتارگاه‌ها، از طریق فرهنگ‌سازی و ترویج مصرف محصولات بهداشتی، سهم مرغ کشتارگاهی را به تدریج افزایش داده و در نهایت به عرضه ۱۰۰ درصدی مرغ تولیدی استان به صورت کشتار روز و کاملاً بهداشتی دست یابیم.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای عظیم استان در مسیر خودکفایی اشاره کرد و گفت: پیش از اجرای طرح خودکفایی از سال ۱۳۹۹، استان ما وابسته به واردات مرغ از همسایگان بود و واحدهای فعال معدودی داشتیم؛ اما امروز با اقتدار ۳۲۹ واحد مرغداری فعال داریم که سالانه ۷۱ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کنند.

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های آینده خاطرنشان کرد: برای تداوم این روند رشد، ۲۶۶ واحد جدید در حال احداث داریم که با راه‌اندازی آن‌ها، ظرفیت تولید سالانه استان حدود ۶۱ هزار تن دیگر افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha