• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404070805236
  • خبرنگار : 50455

معاون شرکت آب منطقه‌ای استان خبر داد

صرفه‌جویی ۷۹۳ هزار مترمکعبی آب در قم

صرفه‌جویی ۷۹۳ هزار مترمکعبی آب در قم

ایسنا/قم معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای قم گفت: با تقلیل آبدهی و خاموشی ۲ حلقه چاه، ۷۹۳ هزار مترمکعب صرفه جویی آب در این استان صورت گرفت.

محمد دانشور در گفت‌وگویی بیان کرد: در راستای عمل به قوانین جاری کشور و جلوگیری از برداشت غیرمجاز، بازرسان دفتر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب موفق شدند با تقلیل منصوبات و کاهش طبقات پمپ ۲ حلقه چاه از ۱۸ به ۱۵ و از ۱۶ به ۱۳ طبقه و کاهش آبدهی از ۵۴ به ۴۰ و ۳۶/۵ به ۳۰ لیتر در ثانیه، صرفه‌جویی در مصرف ۵۲۳/۸۰ هزار متر مکعب آب را محقق کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم در روز سه‌شنبه ۸ مهر، وی افزود: همچنین از طریق خاموشی ۲ حلقه چاه(۲۰۵۰ ساعت) به میزان ۲۷۰ هزار متر مکعب آب صرفه جویی شد؛ در مجموع با اقدامات صورت گرفته، مصرف ۷۹۳ هزار متر مکعب آب در استان قم کاهش یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha