• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404071610517
  • خبرنگار : 50023

راهپیمایی دومین سالگرد طوفان‌الاقصی در کرج برگزار می‌شود

راهپیمایی دومین سالگرد طوفان‌الاقصی در کرج برگزار می‌شود

ایسنا/البرز رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز گفت: جمعه ۱۸ مهرماه، مردم این استان در راهپیمایی دومین سالگرد عملیات طوفان الاقصی شرکت خواهند کرد تا ضمن حمایت از مردم مظلوم غزه، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کنند.

داوود شمس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: راهپیمایی مردمی به مناسبت دومین سالگرد حماسه ماندگار عملیات طوفان‌الاقصی جمعه ۱۸ مهرماه در حمایت از مردم بی‌دفاع و مقاوم غزه و به منظور محکومیت جنایات رژیم نامشروع و غاصب صهیونیستی برگزار می‌شود.

وی افزود: همزمان با سراسر کشور، این مراسم پس از اقامه نماز عبادی-سیاسی جمعه در تمامی میعادگاه‌های نماز جمعه استان البرز برگزار خواهد شد و در شهر کرج، مسیر راهپیمایی از مصلی امام خمینی(ره) تا آستان مقدس امامزاده حسن(ع) پیش‌بینی شده است.

شمس با تأکید بر اهمیت حضور گسترده مردم گفت: راهپیمایی روز جمعه، نماد همبستگی ملت ایران با مردم مظلوم غزه است و شرکت‌کنندگان با حضور خود پیام روشنی به جهان خواهند داد که ملت ایران هیچ‌گاه ظلم و تجاوز را نمی‌پذیرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز ادامه داد: راهپیمایی مردمی فرصتی است تا خانواده‌ها، جوانان، دانش‌آموزان و اقشار مختلف جامعه ضمن نمایش حمایت خود از مردم فلسطین، اعتراض خود را نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی اعلام کنند.

این مسئول با یادآوری اهمیت عملیات طوفان الاقصی افزود: این عملیات یکی از نقاط حساس تاریخ مقاومت فلسطین بود و بزرگداشت سالگرد آن یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردم غزه در برابر تجاوز است. راهپیمایی روز جمعه، هم بعد داخلی دارد و هم پیامی روشن برای جامعه بین‌المللی ارسال می‌کند.

وی تأکید کرد: شعارهایی همچون «حمایت از مقاومت»، «زندگی آزاد برای فلسطین» و «محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی» در طول مسیر راهپیمایی طنین‌انداز خواهد شد و مردم با حضور خود، این پیام را به جهان منتقل می‌کنند که مقاومت تنها محدود به سرزمین فلسطین نیست و حمایت جهانی نیازمند همبستگی مردم و دولت‌ها است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز از نقش رسانه‌ها در پوشش مراسم نیز تقدیر کرد و گفت: رسانه‌ها با انتشار تصاویر و گزارش‌های دقیق، امکان انتقال پیام راهپیمایی به داخل و خارج کشور را فراهم می‌کنند و صدای مظلومان فلسطین را به گوش جهانیان می‌رسانند.

وی در پایان تأکید کرد: راهپیمایی روز جمعه فرصتی برای یادآوری مسئولیت‌های دینی و اخلاقی ما در برابر مظلومان جهان است. ملت ایران با حضور خود نشان خواهند داد که دفاع از حقوق مظلومان، جزئی از هویت ملی و دینی ما است و از این مسیر کوتاه نخواهیم آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha