• یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: هوش مصنوعی
  • کد خبر: 1404072012678
  • خبرنگار : 71604

«اپل» از اپلیکیشن «کلیپس» خداحافظی می‌کند

«اپل» از اپلیکیشن «کلیپس» خداحافظی می‌کند

به نظر می‌رسد «اپل» در حال کاهش پشتیبانی از اپلیکیشن «کلیپس» است، زیرا این شرکت کلیپس را از اپ‌استور حذف کرده و اعلام کرده است که دیگر هیچ به‌روزرسانی را برای آن ارائه نخواهد داد.

به گزارش ایسنا، اپل در صفحه پشتیبانی وب‌سایت خود اعلام کرده است که از ۱۰ اکتبر، دانلود اپلیکیشن «کلیپس»(Clips) دیگر برای کاربران جدید در دسترس نیست، اما کاربران کنونی آن می‌توانند به استفاده از این اپلیکیشن در نسخه‌های کنونی یا پیشین iOS و iPadOS ادامه دهند. همچنین، کاربران کنونی می‌توانند در صورت نیاز، اپلیکیشن را از حساب اپل خود دوباره دانلود کنند.

به نقل از تک کرانچ، بدون به‌روزرسانی احتمالاً استفاده از کلیپس به مرور زمان دشوارتر خواهد شد. بنابراین، اپل کاربران را تشویق می‌کند که ویدئوهای کلیپس خود را با یا بدون جلوه‌های ویژه در بخش عکس‌های حساب خود دانلود کنند تا بتوانند تماشا و ویرایش ویدئوها را با استفاده از اپلیکیشن‌های دیگر انجام دهند.

کلیپس که در سال ۲۰۱۷ عرضه شد، ظاهراً پاسخ اپل به اپلیکیشن «اسنپ‌چت»(Snapchat) و استوری‌های اینستاگرام بود. کلیپس یک شبکه اجتماعی نبود، اما به کاربران امکان می‌داد تا عکس‌ها و ویدئوها به همراه فیلترها، ایموجی‌ها و موسیقی در کنار یکدیگر قرار دهند.

در همان ابتدا، «برایان هیتر»(Brian Heater) از تک‌کرانچ، قابلیت‌های ویرایش ویدئوی کلیپس را ساده توصیف و اظهار کرد که این اپلیکیشن می‌تواند به اپل امکان دهد تا قابلیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود را به نمایش بگذارد و در عین حال، راهی را برای خروج از اکوسیستم‌های اجتماعی نوظهور به کاربران ارائه کند.

وبگاه «مک‌رومرز»(MacRumors) گزارش می‌دهد که اگرچه اپل کلیپس را پس از عرضه با ویژگی‌های جدید ارتقاء داد، اما به‌روزرسانی‌های انجام‌شده در سال‌های اخیر به رفع مشکلات محدود بوده‌اند.

به نظر می‌رسد طرفداران اپل در «ردیت»(Reddit) از این خبر تعجب نکرده‌اند و می‌گویند که آنها سال‌ها پیش این اپلیکیشن را امتحان کرده‌اند یا اصلاً نام آن را نشنیده‌اند. به علاوه، اپلیکیشنی مانند کلیپس که براساس فیلم‌های واقعی گرفته‌شده توسط افراد واقعی ساخته شده، ممکن است در مقایسه با اپلیکیشن هوش مصنوعی مولد ویدئوی «سورا»(Sora) شرکت «اوپن‌ای‌آی»(OpenAI) که اخیراً به یک میلیون دانلود رسیده است، کمی قدیمی به نظر برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha