• شنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404072616762
  • خبرنگار : 50605

رئیس کمیته امداد تیران و کرون:

خیران ۱۰ میلیارد ریال به دانش‌آموزان نیازمند تیران کمک کردند

خیران ۱۰ میلیارد ریال به دانش‌آموزان نیازمند تیران کمک کردند

ایسنا/اصفهان رئیس کمیته امداد تیران و کرون گفت: خیران هم‌زمان با بازگشایی مدارس برای تحصیل ۱۴۰۰ دانش‌آموز تحت پوشش این منطقه بیش از ۱۰ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال کمک کردند.

اردشیر فرخ وند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بیش از ۱۴۰۰ دانش‌آموز تحت پوشش کمیته امداد تیران و کرون هستند که بخشی از آنان حامی داشته و علاوه‌بر کمک‌های این نهاد، حامیان آنان را کمک می‌کنند.

وی افزود: هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی و با اجرای جشن عاطفه‌ها بیش از ۱۰ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال کمک جمع‌آوری و برای این قشر تحت پوشش لوازم‌التحریر و کیف و کفش خریداری شد.

رئیس کمیته امداد تیران و کرون ادامه داد: خیران و حامیان علاوه بر کمک به هزینه‌های تحصیل دانش‌آموزان تحت پوشش، برای رفع نیازهای فرهنگی، ورزشی و اوقات فراغت این قشر در طول سال هم کمک می‌کنند.

فرخ وند اضافه کرد: دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد هم در خصوص هزینه‌های تحصیلی و آموزشی مورد حمایت کمیته امداد قرار گرفته و حامیان آنان نیز در این خصوص مساعدت می‌کنند.

به گفته وی، توجه به دغدغه‌های تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد مانع از ترک تحصیل آنان شده و فرصت‌های درآمدی نیز برای آینده آنان ایجاد کرده است.

مدیر کمیته امداد تیران و کرون معتقد است یکی از بسترهای مناسب برای خودکفایی مددجویان و کاهش وابستگی به نهادهای حمایتی، تحصیل نوجوانان و جوانان و ایجاد کسب‌وکار برای خود بوده که البته دوره‌های مهارت افزایی و حمایت‌های مالی نیز برای آنان مورد پیش‌بینی قرار می‌گیرد.

فرخ وند خاطرنشان کرد: خیران علاوه‌بر تامین نیازهای معیشتی مددجویان نسبت به دغدغه‌های تحصیلی، فرهنگی، ورزشی و تفریحی آنان نیز توجه داشته و نسبت به رفع این نگرانی‌ها کمک می‌کنند.

وی جلب مشارکت خیران برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند را لازم دانست و تصریح کرد: برخی از این دانشجویان و دانش‌آموزان استعدادهای قابل توجهی دارند که اگر حمایت ویژه‌ای از آنان بشود آنگاه شاهد پیشرفت‌های زیادی در بین این قشر خواهیم بود و استعدادهای آنان شکوفا می‌شود.

رئیس کمیته امداد تیران و کرون گفت: با کمک خیران موانع پیش‌ِروی پیشرفت دانش‌آموزان نیازمند برداشته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha