فریدون پیشکار گفت: پیش از این، باند رفت محور شهرکرد_ اصفهان به صورت موقت و دوطرفه در اختیار کاربران قرار داشت، اما با تکمیل عملیات اجرایی و نصب تمامی تجهیزات ایمنی، از امروز ۱۸ آبان هر دو باند رفت و برگشت بهطور کامل چهارخطه و مستقل در اختیار تردد قرار خواهد گرفت.
رئیس اداره ایمنی و حریم راه ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری افزود: در حال حاضر مسیر اصفهان به شهرکرد باز اما به دلیل ایمنسازی مسیر شهرکرد به اصفهان مسدود است که چند ساعت دیگر بازگشایی میشود.
پیشکار بیان کرد: با بهرهبرداری از دو تونل جدید، مسیر دارای دو خط رفت و دو خط برگشت مجزا شده و هیچگونه محدودیت ترافیکی در این بخش وجود ندارد. تمامی علائم راهنمایی، ایمنی و تجهیزات موردنیاز نیز نصب شده است.
وی با تأکید بر اهمیت این پروژه گفت: چهارخطه شدن محور شهرکرد – اصفهان نقش قابل توجهی در افزایش ایمنی، کاهش تصادفات، روانسازی ترافیک و تسهیل سفرهای جادهای خواهد داشت.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری در روز یکشنبه ۱۸ آبان، رییس اداره ایمنی و حریم راه ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری در پایان از کاربران خواست ضمن رعایت سرعت مطمئنه و توجه به علائم راهنمایی، از این محور با آرامش و ایمنی کامل استفاده کنند.
انتهای پیام


نظرات