• سه‌شنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404082012197
  • خبرنگار : 51012

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد نجف‌آباد تاکید کرد

نمایشگاه فناوری «فن‌نما»؛ فرصتی برای تبدیل ایده‌های دانشجویان به محصول

 نمایشگاه فناوری «فن‌نما»؛ فرصتی برای تبدیل ایده‌های دانشجویان به محصول

ایسنا/اصفهان رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با تأکید بر نقش دانشگاه‌ها در حمایت از ایده‌های نو و کارآفرینی دانش‌بنیان گفت: مرکز رشد دانشگاه، محیطی است برای تبدیل ایده‌های خام دانشجویان به محصولات قابل عرضه در بازار و نمایشگاه «فن‌نما» بستری مؤثر برای معرفی این دستاوردهاست.

محمد شاهقلی در حاشیه نمایشگاه فن‌نما در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مرکز رشد دانشگاه محلی است برای حمایت از دانشجویان و ایده‌های ابتدایی آن‌ها تا بتوانند در یک فضای علمی و حمایتی، ایده‌های خود را به محصول تبدیل کنند. در این مسیر، خدمات منتورینگ، مشاوره‌های تخصصی اعضای هیئت‌علمی و حمایت‌های دانشگاه مطابق با بخشنامه‌های سازمان مرکزی در اختیار تیم‌ها قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های مهارت‌آموزی و عرضه محصولات فناورانه در این مرکز افزود: ما تلاش می‌کنیم تا دانشجویان علاوه بر مهارت‌های فنی، با فرایند عرضه و تجاری‌سازی محصولات نیز آشنا شوند. نمونه‌ای از این فعالیت‌ها در نمایشگاه فعلی دیده می‌شود که دانشگاه نجف‌آباد با حضور شرکت‌ها و هسته‌های فناور خود در آن شرکت کرده است.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، درباره اهداف دانشگاه از حضور مستمر در نمایشگاه‌های «فن‌نما» بیان کرد: این دانشگاه از نخستین دوره برگزاری نمایشگاه فن‌نما تاکنون در این رویداد مشارکت داشته است. هدف ما از این حضور، نمایش دستاوردهای دانشگاه در حوزه نوآوری و فناوری به نهادهای مختلف دولتی و خصوصی و ایجاد انگیزه در میان دانشجویان است تا با دستاوردهای فناورانه سایر بخش‌های جامعه آشنا شوند.

شاهقلی افزود: دانشگاه با نمایندگان ۲۵ شرکت و هسته فناور مستقر در مرکز رشد و هفت واحد تحقیق و توسعه فعال در پارک علم و فناوری در این دوره از نمایشگاه فن‌نما شرکت کرده است که ارائه محصولات و معرفی فعالیت‌ها توسط خود دانشجویان و فناوران انجام می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دوره سوم نمایشگاه فن‌نما با دوره‌های پیشین اظهار کرد: در این دوره شاهد استقبال گسترده‌تر و توجه جدی‌تر مسئولان استانی و کشوری هستیم. حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، همچنین حضور شهرداران شهرهای مختلف کشور نشان‌دهنده اهمیت این رویداد است. این حضور برای دانشجویان ما انگیزه مضاعفی ایجاد کرده تا محصولات خود را در سطح ملی عرضه کنند.

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با بیان اینکه اقتصاد تیم‌های فناور هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد، گفت: این‌گونه رویدادها باعث می‌شود شرکت‌های نوپا احساس دیده شدن و انگیزه بیشتری برای ادامه مسیر داشته باشند. در مجموع می‌توان گفت دوره سوم نمایشگاه فن‌نما نسبت به دوره‌های قبل پویاتر، هدفمندتر و اثرگذارتر برگزار شده است.

شاهقلی در پایان خاطرنشان کرد: ادغام نمایشگاه فن‌نما با بیست‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اتوکام در سال جاری نیز رویکردی مثبت و نوآورانه بوده که به پویایی و گستردگی این رویداد افزوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha