• سه‌شنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404082012734
  • خبرنگار : 71442

جمعی از روسای دانشگاه‌های تهران به شبکه تهران رفتند

جمعی از روسای دانشگاه‌های تهران به شبکه تهران رفتند

نشست هم‌اندیشی روسای دانشگاه‌های رایج مستقر در تهران در شبکه تهران، با هدف ایجاد پیوند مستحکم‌تر بین نخبگان و نهاد علم با شبکه تهران و بازنمایی پیشرفت‌های دانشگاهی و دستاوردهای علمی کشور به جامعه برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه تهران، حسن ملکی ـ سرپرست شبکه تهران ـ در آغاز این نشست بر ضرورت نزدیکی میان نخبگان و دانشگاهیان با شبکه تهران تاکید کرد و گفت: «نخبگان، ثروت عظیم ملی و سرچشمه زایش افکار، اندیشه و علم بوده و با نقشی که به عنوان موتور محرکه توسعه‌یافتگی دارند، عامل موثری در ارتقای سرمایه اجتماعی محسوب می‌شوند.

وی دانشگاه را کانون نخبگان و مهد نخبه‌پروری و تولید علم و فناوری دانست و افزود: جامعه دانشگاهی تهران برای برقراری ارتباط با جمعیت ۲۰ میلیونی پایتخت ایران، باید از رسانه به‌عنوان حلقه واسط قابل اعتماد و فراگیر استفاده کند و زبان مشترکی را برای تولید برنامه در قالب‌های مختلف فیلم و سریال، مستند، برنامه‌های گفت‌وگومحور، ترکیبی و حتی انیمیشن برای بازنمایی چهره دانشگاه‌ها و معرفی نخبگان کشور پیدا کند.

سرپرست شبکه تهران ضمن تقدیر از تولیدات نمایشی و غیرنمایشی صداوسیما در عرصه علمی کشور، به‌ویژه تولید سریال «ذهن زیبا» در باره دکتر «بهاروند» گفت: تولیدات نمایشی ما در حوزه دستاوردهای علمی و دانشگاهی و معرفی نخبگان قابل تقدیر ولی در مقایسه با ظرفیت‌های فراوان موجود و نیز تولیداتی که سایر کشورها در زمینه معرفی پیشرفت‌های علمی و نخبگان خود داشته‌اند، اندک است و ما در شبکه تهران قصد داریم در حد بضاعت و ماموریت‌ها در این مسیر گام برداریم.

«ملکی» نتیجه همکاری بین دانشگاه‌ها و شبکه تهران را آشنایی مردم با دانشگاه‌ها و نخبگان علمی و دستاوردهای آنها دانسته و گفت: دانش‌آموزان برای انتخاب رشته باید دانشگاه‌ها را بشناسند تا در هنگام کنکور، دانشگاه محل تحصیل خود را با آگاهی انتخاب کنند، برای دانشجویان نیز باید حرکت در مسیر جنبش نرم‌افزاری و نگارش مقالات علمی و پایان نامه‌های کاربردی به یک دغدغه تبدیل شود، مطالبات دانشگاهیان باید برای مقامات مسئول بازتاب یابد و فرهنگ تکریم و قدرشناسی از چهره‌های علمی و نخبگان باید در جامعه جا بیفتد و پیمودن این مسیر در پایتخت ایران با همکاری و هم‌افزایی میان دانشگاه‌ها و شبکه تهران بسیار سهل‌تر است.

وی در جمع‌بندی مطالب خود ابراز امیدواری کرد که با مشارکت دانشگاه‌ها علاوه بر تولید و پخش منظم یک برنامه ترکیبی هفتگی با موضوع دانشگاه و نخبگان، مستندهای اختصاصی برای معرفی هر یک از دانشگاه‌ها، مستند پرتره از مهمترین شخصیت‌های علمی دانشگاه‌ها، راه‌اندازی کرسی‌های نظریه‌پردازی، ایجاد پلتفرم تولید محتوا از طریق راه‌اندازی خانه مشترک تولید محتوا و راه‌اندازی رویدادهای دانشجویی با هدف ارایه راهکار برای حل مشکلات و معضلات استان تهران و به‌ویژه کلان شهر تهران با همکاری شبکه تهران و دانشگاه‌ها صورت گیرد.

در ادامه، روسای دانشگاه‌های حاضر با تشکر از برگزاری این نشست، به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

سید محمدتقی آقامیری ـ رئیس دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: امروز با نگرانی‌های جدی در حوزه تربیت نسل جدید دانشجو مواجهیم و از نظر فرهنگی با چالش‌های فراوانی روبرو هستیم. اگر رسانه در این مسیر به یاری دانشگاه بیاید، کار بزرگی انجام داده است. دانشگاه شهید بهشتی با برخورداری از ظرفیت‌های علمی متعدد در حوزه‌های علوم پایه، فنی و علوم انسانی، آماده تعامل همه‌جانبه با شبکه تهران است.

عبدالله احمدوند ـ رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: این تعامل استراتژیک می‌تواند به بهبود وضعیت علمی و فرهنگی جامعه کمک شایانی کند. در حوزه تولید محتوا باید با نسل جوان صادق باشیم و ارتباطی مؤثر و منطقی با آنان برقرار کنیم. دانشگاه علامه طباطبایی با دارا بودن چهره‌های شاخص و برجسته در حوزه علوم انسانی می‌تواند محتوای غنی و عمیقی در اختیار شبکه تهران قرار دهد.

علی عبداللهی- رئیس دانشگاه خوارزمی اظهار کرد: ما باید به درستی از وضعیت مخاطبان خود مطلع باشیم. نسل جوان امروز فاصله معناداری با نهاد دانشگاه پیدا کرده و ما باید با شناخت دقیق دغدغه‌ها و نیازهای آنان، برای کاهش این فاصله تلاش کنیم. دانشگاه خوارزمی با سابقه درخشان در تربیت نیروی انسانی می‌تواند در تولید محتوای آموزشی و علمی برای شبکه تهران مشارکت مؤثری داشته باشد.

محمد محمدی- رئیس دانشگاه فرهنگیان تهران نیز بیان کرد: این نشست، آغازگر مسیر روشنی در ارتباط نهاد دانشگاه با رسانه است. دانشگاه فرهنگیان به عنوان یکی از مهمترین مراکز آموزشی کشور، با دارا بودن ۱۶ هزار دانشجو و ۱۵ هزار بورسیه، مسئولیت تربیت نسل آینده معلمان کشور را بر عهده دارد. ما آمادگی داریم تا با بهره‌گیری از ظرفیت دانشجومعلمان نخبه، در تولید محتوای آموزشی و پرورشی با شبکه تهران همکاری کنیم.

محمد فیروزفر ـ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، نیز با اعلام آمادگی کامل برای همکاری گفت: ما آمادگی کامل برای تعامل گسترده با شبکه تهران داریم. دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن ۳۲۰ هزار دانشجو، ۲۰ واحد دانشگاهی در تهران و ۵ هزار عضو هیات علمی، بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است. ما می‌توانیم در عرصه‌های مختلف در کنار شبکه تهران باشیم.

محمد بخشی- رئیس دانشگاه شاهد گفت: اینکه شبکه تهران پیشقدم برای تعامل شده و خود آغازگر این ارتباط است، اتفاق خوبی است که بی‌شک نتایج مثبتی به همراه خواهد داشت. ما آمادگی کامل داریم تا با ارائه مستندهای علمی و پوشش رویدادهای دانشگاهی، بستر مناسبی برای تعامل فراهم آوریم.

محسن مظلومیان ـ معاون دانشگاه پیام نور اظهار کرد: دانشگاه پیام نور با پوشش یک سوم آموزش عالی دولتی، دارای ۴۴۰ هزار دانشجو در سراسر کشور و بیش از ۳۴ هزار دانشجو در تهران است. این دانشگاه با دارا بودن ۳۲۰۰ عضو هیئت علمی و دانشکده‌های تخصصی در حوزه مدیریت رسانه و رشته‌های هنری، می‌تواند در تولید محتوای تخصصی رسانه‌ای همکاری نماید.

در پایان حاضران بر ضرورت تداوم نشست‌های تخصصی روسای دانشگاه‌های تهران با شبکه تهران تاکید کردند و همچنین بر اساس توافق به‌دست آمده در این نشست، مقرر شد کارگروه‌های تخصصی برای عملیاتی‌سازی راهکارهای مطرح شده و تنظیم تفاهم‌نامه همکاری مشترک تشکیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha