• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404082113385
  • خبرنگار : 50180

سردار حزنی: برای ساخت مسجد و تامین جهیزیه زوج‌های نیازمند در کرمانشاه آماده‌ایم

سردار حزنی: برای ساخت مسجد و تامین جهیزیه زوج‌های نیازمند در کرمانشاه آماده‌ایم

ایسنا/کرمانشاه معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران، از آمادگی این مجموعه برای ساخت مسجد و تامین جهیزیه زوج‌های جوان نیازمند استان کرمانشاه خبر داد.

سردار سید ضیاءالدین حزنی، روز چهارشنبه ۲۱ آبان، در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در کرمانشاه که با حضور گروه‌های جهادی برگزار شد، با اشاره به پیشتاز بودن سپاه در اجرای ماموریت‌های محرومیت‌زدایی در کشور، گفت: سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) کرمانشاه و قرارگاه نجف اشرف هم اقدامات مؤثری در حوزه محرومیت‌زدایی در استان کرمانشاه داشته‌اند و در مجموع بیش از ۳۴ هزار و ۹۴ پروژه با اعتبار ۶۳۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان توسط سپاه نبی اکرم(ص) و ۹۰۹۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۹۰ میلیارد تومان توسط قرارگاه نجف در استان کرمانشاه اجرا شده است.

 حزنی با اشاره ورود سپاه در زمینه تامین جهیزیه زوج‌های جوان، گفت: در استان کرمانشاه تاکنون بیش از ۳۱۷ هزار سری جهیزیه توسط مجموعه سپاه در تمامی رده‌ها توزیع شده و برای حل مشکل جهیزیه جوانان استان به ۱۲ هزار سری جهیزیه دیگر احتیاج است.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه با اشاره به آمادگی مجموعه سپاه برای تامین جهیزیه زوج‌های جوان تحت پوشش بهزیستی و دیگر زوج‌های نیازمند، از مسئولین استان خواست با استفاده از ظرفیت کارخانه‌های داخلی، بخشی از اقلام جهیزیه را در داخل استان تولید کنند تا شاهد رونق اقتصادی از قِبَل تهیه جهیزیه برای زوج‌های جوان نیازمند در استان باشیم.

حزنی افزود: در زمینه تامین جهیزیه زوج‌های جوان تحت پوشش کمیته امداد در استان و کشور به روز هستیم و پشت نوبتی نداریم.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی (کوثر) سپاه در ادامه از کمبود مسجد به عنوان یکی از مشکلات استان کرمانشاه یاد کرد و افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد استان کرمانشاه به ساخت حدود ۱۸۰۰ مسجد نیاز دارد که سپاه آمادگی ورود در حوزه ساخت مساجد در استان را با همکاری استانداری و دستگاه‌های اجرایی دارد.

 حزنی با بیان اینکه کمبود تعداد مساجد در درازمدت مسائل و مشکلات فرهنگی در پی خواهد داشت، گفت: ساخت مسجد و فضاهای فرهنگی با توجه به قرار داشتن استان کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین امری ضروری است.

سردار حزنی: برای ساخت مسجد و تامین جهیزیه زوج‌های نیازمند در کرمانشاه آماده‌ایم

به گزارش ایسنا، سردار بهمن ریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه نیز در این مراسم با تقدیر از تلاش گروه‌های جهادی، گفت: گروه‌های جهادی با نیت خالص و بدون هیچ چشمداشت مادی در حوزه محرومیت‌زدایی منشاء خدمات زیادی در مناطق محروم استان بوده‌اند.

وی با بیان اینکه گروه‌های جهادی پیشگام و بستر محرومیت‌زدایی در کشور هستند، یادآور شد: فراموش نکنیم در بحران‌هایی مثل زلزله و سیل اولین افرادی که به یاری آسیب‌دیدگان آمدند، گروه‌های جهادی بودند.

ریحانی در ادامه برخورداری از تفکر بسیجی را رمز ایستادگی ملت در برابر توطئه‌های دشمنان دانست و تاکید کرد: ملت انقلابی ایران اسلامی  به یاری خداوند و با تکیه بر تفکر بسیجی توانسته‌ در برابر همه تهدیدها و توطئه‌های گاه و بی گاه دشمنان ایستادگی کرده و امروز با سیمایی شرافتمند و منزلتی رفیع نزد جهانیان شناخته می شوند. 

وی اضافه کرد: ملت ایران با تکیه بر فرهنگ بسیجی توانسته همه توطئه‌های دشمنان که آخرینش را در جریان جنگ دوازده روزه شاهد بودیم را پشت سر بگذارد و تا زمانی که بر این تفکر باشیم پیروزی از آن ما خواهد بود.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به توسعه فرهنگ بسیج، گفت: بسیج، این شجره طیبه امروز به درخت تنومندی تبدیل شده که در حال فراگیرشدن در وسعت جهانی است.

 وی تاکید کرد: هیچ نهاد و سازمانی در دنیا همانند بسیج وجود ندارد که با چنین خلوص و انگیزه‌ای در میدان خدمت و دفاع از ارزش‌ها حضور داشته باشد. 

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha